• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
On! Spicy Margarita Strong
On! Spicy Margarita Strong
On! Spicy Margarita Strong
On! Spicy Margarita Strong
On! Spicy Margarita Strong

On! Spicy Margarita Strong

On! Spicy Margarita är nikotinportioner i mini format. On! Spicy Margarita har en tydlig smak av lime i kombination med en gnutta hetta. Finns även en mildare variant som du hittar här.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Spicy Margarita Strong

On! Spicy Margarita Strong

On Spicy Margarita är ett all white-alternativ för dig som vill byta ut tobakssnuset mot ett tobaksfritt alternativ. Nikotinpåsarna ligger i en attraktiv gul låda som är mindre än en vanlig snusdosa, vilket gör att den passar bra även i små fickor.

On! Spicy Margarita 6 mg

On! Spicy Margarita Strong har en styrka på 6 milligram per prilla jämfört med den mildare varianten som är 3 milligram. Prillan On 6 mg har ändå samma smak som den andra varianten, trots skillnaden i nikotininnehåll. On Margarita On Strong har en tydlig smak av lime, med lite hetta för att ge nikotinpåsen det lilla extra.

On Snus

Prillan On Spicy Margarita är en all white-produkt där man tillverkar nikotinpåsarna av växtmaterial istället för tobak och endast tillsätter nikotin och smakämnen. Därför kan On Stark vara ett bra alternativ om du har som mål att bli tobaksfri, men vill behålla pirret och känslan under läppen.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 6,4g
Snustyp Mini All White Strong
Format mini
Producent Råå S
(0)
Recensioner för On! Spicy Margarita Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.