• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 11-pack
On! Citrus Strong
On! Citrus Strong
On! Citrus Strong
On! Citrus Strong
On! Citrus Strong

On! Citrus Strong

On! Citrus Strong - Den tropiska och fräscha citrussmakande prillan levererar en direkt kick av fruktig citrussmak och nikotin. On! Citrus Strong är den starkare varianten av citrusalternativen som är ett bra alternativ för en van snusare eller den med ett större nikotinbehov. On! är nu också helt tobaksfri!

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 11-pack (32,72 kr/st) 359,90 kr 395,89 kr
359,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Citrus Strong

Här får du nikotinpåsar med en frisk och härlig smak av citrus. De levererar en direkt kick av citron och är du en van snusare är dessa nikotinpåsar någonting för dig. Denna sort är nämligen en starkare variant av de citronsnus som finns på marknaden. Dessa vita nikotinpåsar passar därmed dig som vill ha en stark smak av citron och som är van vid en hög nikotinhalt.

On! Citrus 6 mg med en kraftig nikotinstyrka

Nikotinpåsarna har en nikotinstyrka 3/4 och räknas därmed som starka. De utsöndrar en dos av nikotin som håller i sig under längre tid. Eftersom nikotinpåsarna inte innehåller någon tobak behöver du inte vara rädd för att få missfärgade tänder eller att påsens ska rinna.

Vita nikotinpåsar i flerpack

On! Citrus Strong finns att köpa enskilt eller i flerpack om fem eller tio, beroende på vad du föredrar. De här nikotinpåsarna är något för användaren som vill ha något extra starkt men även friskt under läppen.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19,0 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 6,4 g
Snustyp White Dry Mini Portion
Format mini
Producent Helix AB