• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Oliver Twist Salmiak/7 G

Oliver Twist Salmiak/7 G

Salmiak Med smak av salmiak. Sockerinnehållet per tobakspastill är i genomsnitt 0,03 gram. Nikotininnehållet i Black är per tobakspastill i genomsnitt 5 mg baserat på en genomsnittlig fuktighet på 27 procent. Endast en liten del av nikotinet upptas under användning, och när du tar ut tobakspastillen innehåller den fortfarande nikotin.
  • 1 st 48,90 kr
  • 6-pack (44,98 kr/st) 269,90 kr
48,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Oliver Twist Salmiak/7 G

De små och diskreta tobakspastillerna är ca 1,0 x 0,5 cm och har ett naturligt nikotininnehåll som tar bort röksuget. Den består av en bit spunnet tobaksblad. Placera en tobakspastill mellan kind och käke. Tobakspastillen kommer då att långsamt avge smak och nikotin. Medan rökare tar upp nikotinet via lungorna, tas nikotinet i tobakspastillen upp via munnens slemhinnor. Även om tobakspastillen kallas tuggtobak ska den inte användas som ett tuggummi. Man kan eventuellt då och då trycka till den lite mellan tänderna för att få fram en kraftigare smak. En tobakspastill räcker i gott och väl en timme. Tobakspastillen ska inte sväljas efter användning utan tas ut och slängs som ett tuggummi. Ean13: 57509839
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Oliver Twist
Produkttyp Tuggtobak
Producent House of Oliver Twist
(12) recensioner
Recensioner för Oliver Twist Salmiak/7 G

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Gott, men lägg till salmiak som ingridiens

Kenta, 29 augusti 2020

Jättegod, men skulle bli ännu godare om ni förutom lakritsen la till salmiak, ni har ju salmiak i Oliver Twist original!

Snus

Lord Kent Thyselius, 12 mars 2019

Klart godkänd tropisk och original är nog mer mig. Mvh Lord

God tuggtobak

Jessica., 4 juli 2018

Min sambo gillar Oliver Twist men locket är inte så bra. Går lätt upp. Har små barn hemma så man får hålla koll. Så de är ett minus hoppas att de fixas så man slipper spilla ut all tuggtobak över allt där de finns små barn och djur.

Snabbt & b******

Håkan Johansson, 26 juni 2018

Bästa snuset till bästa priset, fraktfritt när man handlar för en tusing eller mer. Snabb leverans Nöjd & glad

Snabbt & b******

Håkan Johansson, 26 juni 2018

Bästa snuset till bästa priset, fraktfritt när man handlar för en tusing eller mer. Snabb leverans Nöjd & glad

Visa fler omdömen