• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Lundgrens Skåne Mini Portionssnus

Lundgrens Skåne Mini Portionssnus

Lundgrens Skåne Mini Portionssnus  Det legendariska snuset har nu kommit i en ny tolkning. Lundgrens Skåne bjuder på samma välbekanta smak av Svensk barrskog med inslag av skogsbär fast nu i en mindre portionspåse. En favorit hos många har varit Lundgrens perforerade påsar, en innovation som kombinerar dom bästa fördelarna med vit portion och original portion.
  • 1 dosa 30,99 kr
  • 10-pack (24,99 kr/st) 249,90 kr
249,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Lundgrens Skåne Mini Portionssnus

Lundgrens Skåne Mini Portion har en smak inspirerat av den Svenska naturen. Skåne kännetecknas av en klassisk svensk tobakssmak med en något ljusare karaktär smaksatt med smaker från den Skånska barrskogen samt inslag av mogna skogsbär vilket ger snuset en karaktäristisk sötma och en spännande brytning i tobakssmaken. Lundgrens har alltid varit i framkant när det kommer till innovationer och den främsta har varit deras patenterade perforerade prillan. En prillpåse som framhäver det bästa med white och original portion! Detta betyder att du både får en långvarig smakupplevelse samtidigt som en snabb första smakrelease från det fuktiga innehållet i snuspåsen. Lundgrens Skåne Mini behåller denna innovation fast i en mindre skala där innehållet i varje påse blivit mindre för en mer diskret snusning. Nikotinhalt: 10mg/g Ean13: 7350106393159
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Lundgrens Snus
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp White Portion
Format mini
Producent BAT
(5) recensioner
Recensioner för Lundgrens Skåne Mini Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Snusare

Anders, 21 april 2021

Toppen! Bra smak och rinner inte i första taget. Klockrren!

Smakrik

Tröttis, 5 oktober 2020

Smakar som beskrivet dvs skogsbär, barr o tobak. Var inget som gick hem hos mig men smakrik för den som gillar den kombinationen.

Totalt orimligt p*** av producenten

Dumgren, 20 september 2020

Hur motiverar Lundgrens att deras minivariant ska kosta mer än vanliga storleken?? Inget mer Lundgrens för min del.

Orimligt p***

Snusarns pöjk, 18 september 2020

Jag vill ju snusa miniportion och jag är aspeppad på att Lundgrens släpper en miniportion! Men jag kan tyvärr inte motivera att betala mer för mini än för vanlig storlek när jag dessutom får samma produkt fast väldigt mycket mindre av den. Orimligt.

Varför så högt p***????????

Ayhan T, 7 september 2020

Den här produkten borde kosta bra mycket mindre än den normala produkten. Kvalitén är inget fel på. Smaken är där. Påsarna är mindre, antal/förpackning är bara 20. Gå med vanliga.