• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
LEWA Classic Nikotinfri Portion
LEWA Classic Nikotinfri Portion
LEWA Classic Nikotinfri Portion
LEWA Classic Nikotinfri Portion
LEWA Classic Nikotinfri Portion

LEWA Classic

LEWA Classic Nikotinfri Portion består av en större portionsstorlek med smak av bergamott samt yerba mate, vilket skapar en tobaksnära smak. Istället för nikotin eller tobak innehåller portionerna 20 mg koffein.

19,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om LEWA Classic

LEWA Classic Nikotinfri Portion har ett lite större format än vanligt. Portionerna är gjord på en bas av teet yerba mate som innehåller koffein. Yerba mate hjälper dessutom till att bevara smaken i påsarna längre. Istället för en dosa är portionerna paketerade i en återförslutningsbar påse som innehåller 12 portioner.

  • Varumärke: LEWA
  • Smak: Bergamott
  • Format: Standard
  • Produkttyp: Nikotinfri
  • Antal Portioner: 12 st
  • Tillverkare: LEWA of Sweden AB

LEWA Nikotinfritt

Den här produkten från LEWA är både tobaks- och nikotinfri. Istället finner du styrkan i mängden koffein och i den intensiva smaken. Classic innehåller 20 milligram koffein per portion.

Varumärket LEWA

Svenska LEWA of Sweden tar fram samt tillverkar kosttillskott i form av portionspåsar innehållande bland annat koffein och vitaminer. Eftersom LEWA Classic inte innehåller någon nikotin har den därmed en nikotinstyrka 0/4.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke LEWA
Produkttyp Nikotinfritt
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp Nikotinfri Portion
Format Normal
Producent LEWA of Sweden AB
(0)
Recensioner för LEWA Classic

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.