• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kronan White Portionssnus

Kronan Vit Portion

Kronan Vit är ett snus enligt klassisk svensk tradition. Har en medelfyllig tobakskaraktär med inslag av viol, citrus och aningen dill.
  • 1 dosa 30,99 kr
  • 10-pack (24,99 kr/st) 249,90 kr
249,90 kr
-
+

Detaljerad information om Kronan Vit Portion

Kronan Vit Portion

Det klassiska snuset Kronan Vit är en ständig favorit. Kronan White Portion kommer i den traditionella gröna dosan och är ett snus enligt tidlös svensk tradition. Snuset har en nikotinhalt på 8 mg/g och har portioner av normal storlek. En fördel med Kronan Vit är att det är ett smakrikt snus där smaken dessutom håller länge.

Köp Kronan Vit Snus

Om du är ute efter ett traditionellt snus är Kronan vit portionssnus något för dig. Snuset har en klassisk och medelfyllig tobakskaraktär. Dessutom har snuset inslag av både citrus, viol och en aning dill som ger en fräsch upplevelse. Portionerna är torra på ytan för att hindra dem från hög rinnighet.

Du kan nu även slänga det använda snuset i det smarta locket. För att effektivisera ditt köp kan du även köpa Kronan Vit stock för att få hem tio dosor på en gång. Kronan Vit portionssnus är en traditionsenlig klassiker som aldrig sviker.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kronan
Produkttyp white portion
Vikt 0.3652
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 19,2 g
Snustyp Vit Portion
Format Normal
4
Producent Swedish Match