• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Knox Dark Portionssnus
Knox Dark Portionssnus
Knox Dark Portionssnus
Knox Dark Portionssnus
Knox Dark Portionssnus
Knox Dark Portionssnus
Knox Dark Portionssnus

Knox Dark Portionssnus

Knox Dark Portionssnus  är en välbekant och ärlig smakupplevelse där den Svenska snustraditionen återupplivas. Dark är ett helt nytt portionssnus från Knox med en fylligare och rikare smak kombinerat med en lätt värmande rökighet. Prillorna är fuktiga på ytan för en klassisk snabb smakleverans. Nikotinhalt: 8mg/g Innehåll/dosa: 21,6g Knox Dark finns både som Portion och Lössnus.
  • 1 dosa 32,99 kr
  • 5-pack (28,00 kr/st) 139,99 kr
  • 6-pack (28,00 kr/st) 167,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
269,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Knox Dark Portionssnus

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Knox
Produkttyp original portion
Vikt 0.3374
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak Enbär
Innehåll/förpackning 21,6 g
Snustyp Portionssnus
Format Normal
2
Producent Skruf Snus

Prova nya Knox White Extra Strong

Om du är ute efter en ny snus med vita portionspåsar som ger en kraftig effekt kan Knox extra stark vara något för dig. Knox Xtra Stark Portion är precis samma som Knox White men med en starkare nikotinhalt. Faktum är att nikotinhalten har ökat med 6 mg/g i den extra starka varianten.

Utöver den traditionella tobakskaraktären har Knox Vit extra stark dessutom ett inslag av citrus. Detta är snuset för dig som gillar den klassiska Knox White och vill ha något som påminner om favoriten men med starkare effekt.