• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Knox Dark Lössnus

Knox Dark Lössnus

Knox Dark Lössnus är ett fylligare och mer intensivt snus med en rökig eftersmak. Snuset är utformat för att ge en smak av klassiskt traditionellt snus och är därför något fuktigare än modernt lösssnus. Helt enkelt, en grövre smak, utan trams! Nikotinhalt: 8mg/g Innehåll/dosa: 40g Knox Dark finns både som Lös och Portionssnus.
  • 1 dosa 48,99 kr
  • 5-pack (44,60 kr/st) 222,99 kr
  • 10-pack (42,49 kr/st) 424,90 kr
424,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Knox Dark Lössnus

Levereras i 5-pack
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Knox
Produkttyp lössnus
Vikt 0.3374
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak Enbär
Innehåll/förpackning 40 g
Snustyp Lössnus
Format lös
Kornighet ?
2
Producent Skruf Snus
(10) recensioner
Recensioner för Knox Dark Lössnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Gott lössnus

Swenne, 29 april 2021

Knox dark lössnus smakar och påminner om det gamla budget snuset, Knekt. Jag tycker det både smakar bergamott och röksmak om det här snuset. Mumsigt. En klar gavorit

Gott lössnus

Swenne, 29 april 2021

Knox dark lössnus smakar och påminner om det gamla budget snuset, Knekt. Jag tycker det både smakar bergamott och röksmak om det här snuset. Mumsigt. En klar gavorit

Gott snus

Egats svets & smide, 10 januari 2021

Ett gott snus som vi på firman gillar skarpt

Bra

Bögge, 10 januari 2021

Ett bra snus

Nja

Bråkstaken Chuck, 10 januari 2021

Inte det godaste snuset, men helt okey innan man går en fight

Visa fler omdömen

Prova nya Knox White Extra Strong

Om du är ute efter en ny snus med vita portionspåsar som ger en kraftig effekt kan Knox extra stark vara något för dig. Knox Xtra Stark Portion är precis samma som Knox White men med en starkare nikotinhalt. Faktum är att nikotinhalten har ökat med 6 mg/g i den extra starka varianten.

Utöver den traditionella tobakskaraktären har Knox Vit extra stark dessutom ett inslag av citrus. Detta är snuset för dig som gillar den klassiska Knox White och vill ha något som påminner om favoriten men med starkare effekt.