• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Grovsnus Lössnus

Grovsnus Lössnus

Grov Lössnus har en avrundad och robust tobakskaraktär med inslag av blommighet och en viss örtighet i snuset. Grov är precis som det låter ett grovmalet snus med en tydlig och klar smak. Snuset är även funktat för att göra det lättare att krama och ge den där snabba smak releasen!
  • 1 dosa 59,99 kr
  • 10-pack (54,99 kr/st) 549,90 kr
549,90 kr
-
+

Detaljerad information om Grovsnus Lössnus

Grov Lössnus

För dig som gillar den klassiska mörka tobakskaraktären på snus är Grov lössnus ett alternativ. Det är alltså ett snus som ger lite mer känsla under läppen. Grov lös är gjort på grovmald tobak och har en kraftig smak med inslag av blommighet. Du kan enkelt baka en prilla i den storlek du själv önskar.

Egenskaper Grov Lös

Lössnuset har en fuktighet på 58 % och nikotinhalten håller en nivå om 0,75 %. Varje påse innehåller 7,5 mg/g.

Grov lössnus består dessutom av surhetsreglerande medel som frigör nikotinet i snuset. Det stabiliserar i sin tur ph-värdet för en lättare nikotinupptagning. Ph-värdet för grovsnus lös ligger på 8.3.

Pris Grov Lös

Stock är vanligt att köpa bland snusare och grovsnus lös finns som 10-pack. När det gäller grov lös pris per dosa blir det något billigare att välja en större pack. På nätet kan du beställa hem upp till 30-pack av Grov lös.

Innehållsdeklaration Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel(E 422, E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden) Fukthalt 58 %|Nikotinhalt 0,75 %|pH värde 8,4|Vikt/dosa 42 g Levereras i 10-pack

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Grov
Produkttyp lössnus
Vikt 0.5597
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 42 g
Format lös
Kornighet Grov
1
Producent Swedish Match