• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Grov White Portionssnus

Grov White Portionssnus

Grov White Portionssnus är baserat på det bekanta och älskade smaken av Grov snus, förpackat i white prillor som är torra på ytan och fuktiga inuti för att ge en konstant och långvarig release av både smak och nikotin.
  • 1 dosa 49,99 kr
  • 10-pack (43,99 kr/st) 439,90 kr
439,90 kr
-
+

Detaljerad information om Grov White Portionssnus

Grov Vit Portion

Snuset Grov Vit Portion är baserat på den välkända och omtyckta smaken av Grov Original. De stora vita påsarna är torra på utsidan och något fuktiga på insidan. Det ger en långvarig och jämn utsöndring av både nikotin och smak. Grov är en av Sveriges äldsta snusmärken och blev registrerat redan 1872.

Smak och tobakskaraktär

Portionerna har en mörk och kraftig tobakskaraktär eftersom tobaken är grovmalen vilket ger större korn. Smakmässigt har snuset inslag av torkade örter och geranium, samt svaga undertoner av trä, mandel och tjära.

Grov Vit nikotinhalt

Nikotinhalten i Grov Portion Vit ligger på 8 mg/g, vilket ger den en normal styrka. Snuset innehåller vatten, tobak, fuktighetsbevarande medel, salt, surhetsreglerande medel, aromer samt rökiga aromer. Varje dosa innehåller 24 påsar och kommer med ett mindre fack på locket där använda portioner kan kasseras. Du kan köpa Grov White som stock med tio stycken dosor och även som enskild dosa.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Grov
Produkttyp white portion
Vikt 0.3835
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 21,6 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent Swedish Match