• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
General G.3 Superslim Mint Strong Portionssnus
General G.3 Superslim Mint Strong Portionssnus
General G.3 Superslim Mint Strong Portionssnus
General G.3 Superslim Mint Strong Portionssnus
General G.3 Superslim Mint Strong Portionssnus

General G.3 Superslim Mint Strong Portionssnus

General G.3 Super slim Mint Strong är en slim snus produkt från Swedish Match. G.3 Blue Mint Super Slim White Portion Strong är en portionssnus från G.3 serie som är stark mint smak med tydliga inslag av pepparmint, samt aningen ceder och kakao. G.3 Blue Slim White har en torr yta som alla white produkter och fuktigt innehåll för långvarig smakupplevelse och låg rinnighet.
  • 1 dosa 48,99 kr
  • 10-pack (42,99 kr/st) 429,90 kr
429,90 kr
-
+

Detaljerad information om General G.3 Superslim Mint Strong Portionssnus

General G.3 Super slim Mint Strong är en slim snus produkt från Swedish Match. G.3 Blue Mint Super Slim White Portion Strong är en portionssnus från G.3 serie som är stark mint smak med tydliga inslag av pepparmint, samt aningen ceder och kakao. G.3 Blue Slim White har en torr yta som alla white produkter och fuktigt innehåll för långvarig smakupplevelse och låg rinnighet.  G.3 står för Generation 3 by General. Namnet syftar till den tredje generationens snus inom General. Den första är lössnuset som lanserades redan 1866 av Johan A Boman, den andra är portionssnuset som kom på sjuttiotalet, och nu lanseras G.3 Innehåll: Tobak, Vatten, Salt, Fuktighetsbevarande medel (E1520), Surhetsreglerande medel (E500), växtfiber, aromer, sötningmedel (E950) Vikt/dosa: 16,5g Prillor/dosa: 30st Nikotinhalt: 1,8%
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke G3
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 18 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 16,5 g
Snustyp Superslim Mint Strong Portion
Format Superslim
Serie G3
Producent Swedish Match
(2) recensioner
Recensioner för General G.3 Superslim Mint Strong Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mycket bra!

Marcus, 1 februari 2021

G3 super slim är helt klart en storfavorit. Härlig mintsmak som skapar en bättre fräschhet i munnen.

Sådär

Gustaf, 11 november 2020

Tycker själva smaken är rätt så konstig. Smakar inte mint utan luktar bara. Tycker ju inte om superslim jättemycket direkt för att den blir väldigt liten och sitter inte perfekt efter 1-2 timmar. Nikotinet per dosa är ju 9 milligram så man känner inte så mycket heller. Trevligt att ha prövat men kommer inte köpa den igen.