• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus
Ettan Lössnus

Ettan Lössnus

Ettan lössnus är originalet sedan 1822. Lössnuset har en fyllig och robust tobakskaraktär med tydliga inslag av rök, stall och malt, samt aningen mörk choklad. Lössnus som är lätt att baka till en prilla och formar sig mjukt under läppen. Ger en snabb och lång robust smakrelease.
  • 1 dosa 58,99 kr
  • 10-pack (53,99 kr/st) 539,90 kr
539,90 kr
-
+

Detaljerad information om Ettan Lössnus

Ettan lös

Det här är ett av Sveriges äldsta snus som skapades av snusfabrikör Jacob Fredrik Ljunglöf år 1822 och har inte förändrats i smak sedan dess. Ettan lös har en traditionell tobakssmak med inslag av rök, torkat gräs, malt samt en hint av mörk choklad. Smaken är robust och fyllig med en normal nikotinstyrka.

Långvarig smakupplevelse

Ettan lössnus är gjort av mald tobak som innehåller vatten, salt, aromämnen samt fuktbevarande och ph-reglerande ämnen. Lössnuset är lätt och formbart som går utmärkt att baka till en prilla som dessutom sitter tryggt under läppen. Den ger en snabb och även långvarig smakupplevelse.

Ettan lös pris

Finns att köpa som stock eller som enstaka snusdosor. Genom att köpa Ettan lös stock, så behöver du aldrig vara utan en snusdosa. Köp Ettan lös online idag!

Ettan lös innehåll

Innehållsdeklaration Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel(E 422, E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden). Fukthalt 52,8%|Nikotinhalt 0,75 %|pH värde 8,4|Vikt/dosa 42 g Levereras i 10-pack

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Ettan
Produkttyp lössnus
Vikt 0.53
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 42 g
Format lös
Kornighet Medel
Producent Swedish Match