• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Snuskrydda Coobra Rökarom
Snuskrydda Coobra Rökarom
Snuskrydda Coobra Rökarom
Snuskrydda Coobra Rökarom
Snuskrydda Coobra Rökarom

Snuskrydda Coobra Rökarom

Snuskrydda Coobra Rökarom är en praktisk snuskrydda som ger dig snus en extra rökighet. Rökighet och snus har länge gått hand i hand och rökaromen fungerar som ett sätt att göra tobakssmaken rikare och mer komplex. Rökarom är lätt att använda och tillsätts i snuset i samma steg som propylenglykolet!
36,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Rökarom

Snuskrydda Coobra Rökarom är en praktisk snuskrydda som ger dig snus en extra rökighet. Rökighet och snus har länge gått hand i hand och rökaromen fungerar som ett sätt att göra tobakssmaken rikare och mer komplex. Rökarom är lätt att använda och tillsätts i snuset i samma steg som propylenglykolet! Rökarom används i de flesta snussorterna på den Svenska marknaden men det är inte så att man skyltar med den, utan istället används rökaromen som en smakförstärkare till den färdig malda tobaken. Några om dom mer kända snussorterna som innehåller rökarom är tex: Ettan, Grov, General Classic och Göteborgs Rapé. En flaska innehåller 25ml rökarom och räcker till ca 2,5kg snus beroende på hur mycket man använder. Ingredisenser: Aromer godkända för livsmedel och tobak. Hur man använder: Tillsätt 5ml av snusaromen till 0,5kg snus i samma skede som man tillsätter propylenglykol.Rör om snuset så att det blandas väl. Låt smaken mogna under kylda förhållanden under 5-7dagar. Ean13: 7391170632997
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Rökarom
Producent Coobra