• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Julsnus
Snuskrydda Coobra Julsnus
Snuskrydda Coobra Julsnus
Snuskrydda Coobra Julsnus
Snuskrydda Coobra Julsnus

Snuskrydda Coobra Julsnus

Snusarom Coobra Julsnus  är snuskryddan du behöver för att göra ditt alldeles egna julsnus! Vad är då julsnus? Jo Julsnus är en varm och god blandning av Glögg, Kanel och Kardemumma, en del av dom komponenter som sprider julstämning. Så varför inte smaksätta ditt snus med det? Julsnus är en speciell smak som endast förekommer i Jakobssons Glögg & Kanel snus, en favorit hos många.

OBS! Denna produkt har utgått ur vårt sortiment.

36,00 kr
-
+

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Julsnus

Snusarom Coobra Julsnus är snuskryddan du behöver för att göra ditt alldeles egna julsnus! Vad är då julsnus? Jo Julsnus är en varm och god blandning av Glögg, Kanel och Kardemumma, en del av dom komponenter som sprider julstämning. Så varför inte smaksätta ditt snus med det? Julsnus är en speciell smak som endast förekommer i Jakobssons Glögg & Kanel snus, en favorit hos många. Att smaksätta sitt snus med Coobra's Julsnus krydda är lätt. När du gör ditt eget snus kan du tillsätta Julsnus smaken i samma steg som du tillsätter glycerolen. Det är viktigt att fördela snusaromen jämnt över hela snussatsen. Blanda gärna igenom snuset med en elvisp eller liknande och låt sedan snuset vila i kylen i ca 1-2 dygn. Ean13: 7391170632850
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Glögg
Producent Coobra