• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Julsnus
Snuskrydda Coobra Julsnus
Snuskrydda Coobra Julsnus
Snuskrydda Coobra Julsnus
Snuskrydda Coobra Julsnus

Snuskrydda Coobra Julsnus

Snusarom Coobra Julsnus  är snuskryddan du behöver för att göra ditt alldeles egna julsnus! Vad är då julsnus? Jo Julsnus är en varm och god blandning av Glögg, Kanel och Kardemumma, en del av dom komponenter som sprider julstämning. Så varför inte smaksätta ditt snus med det? Julsnus är en speciell smak som endast förekommer i Jakobssons Glögg & Kanel snus, en favorit hos många.
36,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Julsnus

Snusarom Coobra Julsnus är snuskryddan du behöver för att göra ditt alldeles egna julsnus! Vad är då julsnus? Jo Julsnus är en varm och god blandning av Glögg, Kanel och Kardemumma, en del av dom komponenter som sprider julstämning. Så varför inte smaksätta ditt snus med det? Julsnus är en speciell smak som endast förekommer i Jakobssons Glögg & Kanel snus, en favorit hos många. Att smaksätta sitt snus med Coobra's Julsnus krydda är lätt. När du gör ditt eget snus kan du tillsätta Julsnus smaken i samma steg som du tillsätter glycerolen. Det är viktigt att fördela snusaromen jämnt över hela snussatsen. Blanda gärna igenom snuset med en elvisp eller liknande och låt sedan snuset vila i kylen i ca 1-2 dygn. Ean13: 7391170632850
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Glögg
Producent Coobra
(2) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Coobra Julsnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

herr

jorma, 5 mars 2019

blixtsnabb leverans perfekt till mitt snus

Gott I lagom mängd

Patrik Viklund, 4 oktober 2018

Jag hade hoppats på att denna smaka mer som riktigt Gotlands julesnus. Men nej. Smakade lite för. Mycket glögg om det hela. Inte riktigt som jag hoppats på men ändå riktigt god.