• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Eukalyptus
Snuskrydda Coobra Eukalyptus
Snuskrydda Coobra Eukalyptus
Snuskrydda Coobra Eukalyptus
Snuskrydda Coobra Eukalyptus

Snuskrydda Coobra Eukalyptus

Snuskrydda Coobra Eukalyptus är en spännande och frisk smak av eukalyptus! Perfekt för dig som gör ditt eget snus! Eukalyptus är en sällsynt smak i snusvärlden men används då och då för att ge snuset en frisk och uppiggande smak. Snuskryddor är lätta att använda och tillsätts till snuset i samma steg som propylenglykolen.
36,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Eukalyptus

Snuskrydda Coobra Eukalyptus är en spännande och frisk smak av eukalyptus! Perfekt för dig som gör ditt eget snus! Eukalyptus är en sällsynt smak i snusvärlden men används då och då för att ge snuset en frisk och uppiggande smak. Snuskryddor är lätta att använda och tillsätts till snuset i samma steg som propylenglykolen. Eukalyptus är ett träd som härstammar från Australien och förknippas ofta med koalabjörnen då eukalyptus är dess huvudföda. Eukalyptus används i ett antal snussorter och bland dessa är Catch, Offroad och Oliver Twist dom mest populära snus sorterna med smaken. En flaska innehåller 25ml och räcker till ca 2,5kg snus. Innehåll: Aromer godkända för livsmedel och tobak. Recept: Fördela 5ml snuskrydda  Ean13: 7391170632140
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Eukalyptus
Producent Coobra