• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Cognac

Snuskrydda Coobra Cognac

Snusarom Coobra Cognac är en snuskrydda som ger ditt egna snus en rik smak av cognac. Cognac är vin som destillerats och sedan lagrats på ekfat. Så det ger snuset en rökig och rik smak med inslag av sötma och en gnutta fruktighet. Cognac snuskrydda är ett bra sätt att ge ditt snus en rökigare smak med en mer komplex smakprofil.

OBS! Denna produkt har utgått ur vårt sortiment.

35,00 kr
-
+

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Cognac

Snusarom Coobra Cognac är en snuskrydda som ger ditt egna snus en rik smak av cognac. Cognac är vin som destillerats och sedan lagrats på ekfat. Så det ger snuset en rökig och rik smak med inslag av sötma och en gnutta fruktighet. Cognac snuskrydda är ett bra sätt att ge ditt snus en rökigare smak med en mer komplex smakprofil.  Att smaksätta sitt egna snus med snuskryddor är enkelt! Tillsätt önskad mängd till snusmassan i samma steg som man tillsätter glycerolen. Vi rekommenderar en flaska till 1kg lössnus för en balanserad smaksättning. Blanda sedan snusmassan väl och låt smakerna mogna i kylen under 1-2 dygn. Vätskan kan ibland stelna under kalla förhållanden men blir flytande i rumstemperatur. Ean13: 7391170630276
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Cognac
Producent Coobra