• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Citrus
Snuskrydda Coobra Citrus
Snuskrydda Coobra Citrus
Snuskrydda Coobra Citrus
Snuskrydda Coobra Citrus

Snuskrydda Coobra Citrus

Snusarom Coobra Citrus  är en snuskrydda som används när du vill ge ditt snus en frisk och syrlig smak av citrus. Citrus är en blandning av flera olika citrusfrukter men dominant är en syrlig smak smak av citron som ger en klar och tydlig brytning i ditt snus. Citrus används i en mängd olika snusmärken just nu, oftast som en smakförstärkare men även som huvudsaklig smak i snus som On! och Zyn.

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Citrus

Snusarom Coobra Citrus är en snuskrydda som används när du vill ge ditt snus en frisk och syrlig smak av citrus. Citrus är en blandning av flera olika citrusfrukter men dominant är en syrlig smak smak av citron som ger en klar och tydlig brytning i ditt snus. Citrus används i en mängd olika snusmärken just nu, oftast som en smakförstärkare men även som huvudsaklig smak i snus som On! och Zyn. Snuskrydda Citrus är enkel att använda och tillsammans med en snusats ett bra alternativ till att köpa märkessnus. 1 Flaska snuskrydda räcker till att smaksätta ca 1kg lössnus. Att smaksätta snuset sker i samma skede som tillsättningen av glycerol. Fördela snuskryddan jämnt över hela snussatsen och blanda noggrant. Låt därefter snuset vila i kylskåp från 1-2 dygn. Ean13: 7391170632867
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Citrus
Producent Coobra
(2) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Coobra Citrus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Nice

Affe, 1 december 2018

Luktar och smakar verkligen citron

Frisk smak

Anders, 27 september 2017

Blandar den med andra aromer