• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Snuskrydda Coobra Citrus
Snuskrydda Coobra Citrus
Snuskrydda Coobra Citrus
Snuskrydda Coobra Citrus
Snuskrydda Coobra Citrus

Snuskrydda Coobra Citrus

Snusarom Coobra Citrus  är en snuskrydda som används när du vill ge ditt snus en smak av citrus. Citrus är en blandning av flera olika citrusfrukter men dominant är smaken av citron. Citrus används i en mängd olika snusmärken, oftast som en smakförstärkare men även som huvudsaklig smak i snus som On! och Zyn.
36,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Snuskrydda Coobra Citrus

Snusarom Coobra Citrus är en snuskrydda som används när du vill ge ditt snus en smak av citrus. Citrus är en blandning av flera olika citrusfrukter men dominant är citron. Citrus används i en mängd olika snusmärken just nu, oftast som en smakförstärkare men även som huvudsaklig smak i snus som On! och Zyn.

Snuskrydda Citrus är enkel att använda och tillsammans med en snusats. 1 Flaska snuskrydda räcker till att smaksätta ca 1kg lössnus. Att smaksätta snuset sker i samma skede som tillsättningen av glycerol. Fördela snuskryddan jämnt över hela snussatsen och blanda noggrant. Låt därefter snuset vila i kylskåp från 1-2 dygn. Ean13: 7391170632867

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Arom
Format Vätska
Smak citrus
Lanseringsdatum 2013-10-22
Producent Coobra
(2) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Coobra Citrus

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Nice

Affe, 1 december 2018

Luktar och smakar verkligen citron

Frisk smak

Anders, 27 september 2017

Blandar den med andra aromer