• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Anis
Snuskrydda Coobra Anis
Snuskrydda Coobra Anis
Snuskrydda Coobra Anis
Snuskrydda Coobra Anis

Snuskrydda Coobra Anis

Snuskrydda Coobra Anis är en populär snuskrydda som ger ditt egna snus en intensiv smak utav lakrits. Kan användas för att göra ditt eget lakrits snus eller i kombination med andra snuskryddor för att skapa något helt unikt! Lakrits är en mycket populär smaksättning på snus och används av några av dom största snustillverkarna i Sverige.
36,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Anis

Snuskrydda Coobra Anis är en populär snuskrydda som ger ditt egna snus en intensiv smak utav lakrits. Kan användas för att göra ditt eget lakrits snus eller i kombination med andra snuskryddor för att skapa något helt unikt! Lakrits är en mycket populär smaksättning på snus och används av några av dom största snustillverkarna i Sverige. Anissmak används i bland annat: G.3 Load, Catch Lakrits, Kaliber Salmiak, Offroad, LD Salmiak med mera.Varje flaska innehåller 25ml snusarom och räcker till ca 2,5kg snus. Givetvis fungerar snuskryddorna till alla våra gör eget snus" produkter! Recept: Fördela 5ml av snuskryddan jämnt över 05kg av snuset. Blanda noggrant snuset så att smaken fördelas jämnt. Det är lättare att applicera snuskryddan utspätt med vatten i en sprayflaska. Låt sedan smakerna mogna i 5-7 dagar i kylen. Ean13: 7391170632454"
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0300
Färdiga dosor 0
Smak Anis
Producent Coobra
(1) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Coobra Anis

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Min Favorit

Kristoffer Mossklint, 12 juli 2018

Tillsammans med varianten Tobaksarom får jag den bästa smaken med lite tyngd och inte bara en smak av anis. Gillade du Catch på nittiotalet som den var då, kan denna hjälpa till lite att få fram en riktigt god prilla