• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nya Smaker På Zyn!

Nya Smaker På Zyn!

Nu har det äntligen kommit nya smaker till ZYN! Två nya smaker i form av Apple Mint och Blood Orange, i detta bloginlägg så utforskar vi dom nya smakerna!


ZYN har varit känt på marknaden som ett av dom första "all-white" märkena. All White betyder att det inte riktigt är snus då alla ZYN är helt tobaksfria. Nikotinpåsarna är smaksatta och används på samma sätt som vanligt snus, nikotinet har extraherats ut tobak men bundet till bland annat växtfiber som ger mjuka och fräschare påsar. ZYN har tidigare funnits i 3st olika smaker, Citrus, Spearmint och Cool Mint, men nu kan vi äntligen presentera dom två helt unika smakerna!

Apple Mint
Apple Mint är först ut bland dom nya ZYN smakerna. Den är smaksatt med riktigt friska och frukta gröna äpplen. Äppelsmaken ackompanjeras av en kall spearmint smak blandat med inslag av vanilj som ger ett mjukare och lätt sött inslag i smaksättningen. Dom nya smakerna av ZYN kommer givetvis i dom klassiska portionspåsarna. Mjuka välfyllda påsar i slim white formatet.

Blood Orange
Den andra smaken är något helt annorlunda. Visst äpple smak i snus är inte helt okänt men blodapelsin är något helt nytt för snusvärlden. Blodapelsiner är precis som en vanlig apelsin fast fruktköttet har en intensiv mörkröd ton vars liknelse har inspirerat namnet. Blodapelsinen påminner mycket om klassisk apelsin med en något sötare och fylligare smak, lite bäska kan också finnas inte olikt en grapefrukt. ZYN Blood Orange har en ljusare karaktär där smaken av blodapelsin kombineras med inslag av ingerfära och pomerans som ger portionerna en söt och fruktig karaktär samtidigt som den är lite kryddig från ingerfäran och pomeransen.

ZYN Apple Mint Strong Slim ZYN Apple Mint Strong Slim ZYN (10) Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
ZYN Ginger Blood Orange ZYN Ginger Blood Orange ZYN (6) Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp