• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Betala med Klarna på Nettotobak!

Betala med Klarna på Nettotobak!

Nu är det äntligen dags för Nettotobak att uppdatera sitt betalningssystem. Och vi är otroligt stolta att presentera vårt partnerskap med Klarna! Läs allt om vår nya kassa här på Wikisnus!


Klarna

Vi på Nettotobak har äran att äntligen presentera vårt samarbete med Klarna. Och då detta presenterar många nya funktioner och frågeställningar så tänkte vi gå igenom allt som är nytt med det nya betalningssystemet här! 

Det första som man märker när man kommer till den nya kassan är att saker och ting i stort sätt ser likadant ut som förut. Detta är för att göra det så lätt som möjligt för dig som kund att ställa om till det nya systemet. Man börjar alltid i det första fältet (1) som numera kallas Frakt. Här kan du fylla i ett postnummer dit du vill ha paketet skickat! Detta betyder att du kan fylla i vilket postnummer som helst om du väljer Postnord eller DHL som transportör. Detta postnummer behöver inte vara desamma som din folkbokförings postnummer. 

Frakt

Sidan kommer sedan ladda dina olika transport alternativ. Om du vill beställa hemleverans måste du dock fylla i ditt postnummer där du är folkbokförd. Det går inte att välja ett annat leverans ställe med Budbee Hemleverans. Bor du på ett postnummer där Budbee är ett alternativ kommer detta dyka upp i listan av valbara transportörer.

Efter du har valt transportör så kan du enkelt välja ett ombud i menyn som dyker upp under texten. Dessa ombud är baserade på distans och om inget väljs så kommer paketet skickas till det ombud som är närmast det Postnummer du angett. 

Betala med Klarna på Nettotobak!

I högra spalten av kassan kan man nu fylla i sin adress. Om du tidigare använt klarna så kan denna informationen vara förifylld av Klarna. Det är viktigt att du ser över dessa och ser till att allt blir rätt för din beställning. Den informationen som fylls i skickas direkt till transportören när vi bokar ditt paket. Det är svårt för oss att ändra detta så det är väldigt viktigt att det blir rätt från början. 

Betala med Klarna på Nettotobak!

Betalning

 

Efter att man fyllt i adressuppgifterna presenteras man med dom valbara betalningsalternativen. Här kan du enkelt välja mellan att betala via faktura, betala direkt med en banköverföring, dela upp betalningen i delbetalningar eller om man vill betala med kort.

Faktura.

Fakturan hos Klarna fungerar likadant som tidigare. Fakturan skickas främst till din epost-adress men kan även hittas på Klarnas hemsida eller i Klarnas App. Att handla på faktura betyder att man blir given en kredit och kan därför ta emot varorna först och sedan betala. Enda skillnaden här är antalet dagar på fakturan. En standard faktura förfallet 14 dagar efter att varorna är skickade. Om du skulle vilja ha längre tid på dig att betala så finns Kontofaktura som alternativ. Detta låter dig samla köp till en och samma faktura som du sedan kan delbetala i din egen takt. 

Betala med Klarna på Nettotobak!

Betala Direkt.

Betala direkt är ett smidigt alternativ som automatiskt flyttar pengar mellan bankkonton. Det enda som behövs göras är att signera med Mobilt BankID, Klarna är välkända för sin otroliga säkerhet och du kan vara säker på att överföringar med BankID är säkra. Har du fler frågor om Klarnas säkerhetsåtgärder så kan man kontakta dom direkt på deras kundtjänst som numera är öppen 24 timmar om dygnet.

Kort.

Att betala med Kort är enkelt. Klarna stödjer både Visa och Mastercard och det går lika bra att betala med Kredit som Debitkort. 

Efter att du valt vilket betalmedel du vill betala med så kan du återigen se slutbeloppet för din beställning. Här är det viktigt att gå tillbaka och kontrollera alla uppgifter så att dom stämmer. Det är även viktigt att man har läst igenom och godkänt både Klarnas samt Nettotobaks köpvillkor som presenteras direkt nedanför köpknappen. Om du skulle ha några frågor om våra eller Klarnas köpvillkor så kan du höra av dig till respektive kundtjänst. 

Problem

Ifall något skulle ha ställt tills sig i din beställning så har Klarna enkla lösningar på detta. Här skriver vi om våra vanligaste problem och hur Klarna hjälper oss samt dig i dessa situationer.

Ifall du inte fått din faktura.

Fakturan skickas per automatik till epost-adressen du använde vid köpet. Om det skulle vara något problem med att ta emot epost så kan du alltid logga in på Klarna appen eller på Klarnas hemsida för att hitta alla dina fakturor. Skulle det vara problem att ta sig in på Klarnas hemsida kan man höra av sig till Klarnas kundservice för att få hjälp.

Returer.

Klarna är otroligt smidigt om du skulle stöta på ett problem med din order. Om det är så att det skickas felvaror till dig eller om du fått fel antal så kan du veta att din faktura inte tickar vidare medan vi behandlar ditt ärende. För att använda sig av detta så rapporterar du först in ditt problem till oss på Nettotobak. Sedan kan du enkelt logga in på Klarna och "Rapportera Retur", detta göra att fakturan automatiskt pausas tills ärendet är löst.

Det är allt du behöver veta. Vi är super stolta att få presentera detta samarbete och hoppas på att det skall bli lättare för våra kunder att handla tryggt och smidigt hos oss på Nettotobak. Har du frågor eller funderingar kring detta är du självklart välkommen att kontakta oss på kundtjänst och säga vad du tycker.