• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nyhet Nytt pris 11-pack
No.8 Après Raspberry Liqorice All White Portion

Après Raspberry Liqorice

Om du letar efter en unik och smakfylld nikotinpåse är Après No.8 Raspberry Liqorice det perfekta valet. Denna uppiggande blandning kombinerar den ljusa, fruktiga smaken av hallon med med smaken av lakrits.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 11-pack (32,72 kr/st) 359,90 kr
359,90 kr
-
+

Detaljerad information om Après Raspberry Liqorice

Detta Après snus är unikt i sitt utseende och är dessutom väldigt rik på smak. Den har en smak av hallon och lakrits vilket är en populär kombination. Après Raspberry Liqorice kommer i en miljövänlig dosa och i dosans lock finns också möjlighet för dig att lägga redan använda prillor.

Aprés Raspberry Liqorice

I det här snuset finns en uppiggande blandning av frukt och en smak av stark och kraftig lakrits. Dessa två smakerna tillsammans bildar en otrolig smakupplevelse. Après No8 Raspberry Liqorice är tillverkat i Sverige och företaget som ligger bakom det här snuset ser alltid till att använda de bästa råvarorna för att få ett så bra slutresultat som möjligt.

Styrka 2

Après hallon/lakrits kommer också i helt vita nikotinpåsar vilket gör att dina tänder inte blir missfärgade, vilket är vanligt förekommande med tobakssnus. Detta Raspberry Liquorice snus är ett snus utan tobak och har styrka 2 (normal).

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för Après Raspberry Liqorice

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.