• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
No.7 Après Tangerine All White Portion

Après Tangerine

No.7 Après Tangerine All White Portion är lika fräscht som en nypressad mandarin. Denna unika blandning av apelsinfrukter ger en naturlig och fruktig smak. 
  • 1 dosa 42,99 kr
  • 5-pack (40,00 kr/st) 199,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
  • 11-pack (37,99 kr/st) 417,89 kr
379,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Après Tangerine

Après Tangerine är ett fruktig premiumsnus som kommer i vita nikotinpåsar i slim format och är förvarade i en klassisk rund dosa. Dosan har dessutom har ett förvaringsfack för dina använda nikotinpåsar. Tillverkaren av Après snus har också sett till att tillverka både påsar och dosa i miljövänligt växtbaserat material. De fräscha nikotinpåsarna med smak av citrusfrukter är även tobaksfria.

Après mandarin smak

Första gången du provar Après Tangerine kommer du att knockas av en våg av citrusfrukter. Mest framträdande är smaken av mandarin. Med andra ord, vill du njuta av en saftig nikotinpåse med riktigt frisk smak är Après Tangerine helt klart något för dig.

Après Tangerine med styrka 2 (normal styrka)

Den fruktiga Après mandarin har en normal nikotinstyrka och innehåller 8 mg nikotin per gram.

Après Tangerine storpack

Här hittar du storpack med Après mandarin, både mindre 5-pack och hel stock med 10 dosor. Att köpa storpack blir mer fördelaktigt när du har hittat ditt favoritsnus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 13 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för Après Tangerine

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.