• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
No.6 Après Cactus Lime All White Portion

Après Cactus Lime

Après No.6 Cactus Lime är vita nikotinpåsar med en unik blandning av två spännande smaker - kaktus och lime. Den här kombinationen blandar ökens torrhet med fuktigheten från tropiska skogar för att leverera en härlig smakupplevelse. Nikotinhalten ligger på 10mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (25,98 kr/st) 129,90 kr 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
129,90 kr
-
+

Detaljerad information om Après Cactus Lime

En nyhet från varumärket Après Nicotine AB är Après Cactus Lime. Det är ett vitt snus som kommer i en slimmad design. Dessutom sitter prillan bekvämt och diskret under läppen. Det ger dig också längre samt jämnare utsöndring av både smak och nikotin.

Après Cactus Lime smak

Det här cactus lime snuset ger dig en unik smakupplevelse. Tillverkaren har nämligen kombinerat den syrliga smaken av lime med den intressanta smaken av cactus för att få fram en fruktig smak. Après Cactus Lime klassificeras som normalstarka nikotinpåsar. De har en nikotinhalt på 8 milligram nikotin per gram.

Après snus

En dosa av Après cactus lime innehåller totalt 20 nikotinpåsar av högsta kvalitet. Après arbetar nämligen hårt med att ge sina kunder nikotinpåsar som ger en premiumkänsla. Dessutom är alla företagets produkter framtagna samt producerade av växtbaserade material i Stockholm.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp Normal
Format Slim
Producent Après Nicotine AB