• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
No.6 Après Cactus Lime All White Portion

Après Cactus Lime

Après No.6 Cactus Lime är vita nikotinpåsar med en unik blandning av två spännande smaker - kaktus och lime. Den här kombinationen blandar ökens torrhet med fuktigheten från tropiska skogar för att leverera en härlig smakupplevelse. Nikotinhalten ligger på 10mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 11-pack (35,99 kr/st) 395,89 kr
359,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Après Cactus Lime

En nyhet från varumärket Après Nicotine AB är Après Cactus Lime. Det är ett vitt snus som kommer i en slimmad design. Dessutom sitter prillan bekvämt och diskret under läppen. Det ger dig också längre samt jämnare utsöndring av både smak och nikotin.

Après Cactus Lime smak

Det här cactus lime snuset ger dig en unik smakupplevelse. Tillverkaren har nämligen kombinerat den syrliga smaken av lime med den intressanta smaken av cactus för att få fram en fruktig smak. Après Cactus Lime klassificeras som normalstarka nikotinpåsar. De har en nikotinhalt på 8 milligram nikotin per gram.

Après snus

En dosa av Après cactus lime innehåller totalt 20 nikotinpåsar av högsta kvalitet. Après arbetar nämligen hårt med att ge sina kunder nikotinpåsar som ger en premiumkänsla. Dessutom är alla företagets produkter framtagna samt producerade av växtbaserade material i Stockholm.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 13 g
Format Slim
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för Après Cactus Lime

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.