• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
No.5 Après Ice Tea Peach All White Portion

Après Ice Tea Peach

Après No.5 Ice Tea Peach har en frisk smak av söta persikor med toner av svart te. Portionerna är i slim format och har en normalstark nikotinhalt på 8mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 11-pack (35,99 kr/st) 395,89 kr
159,99 kr
-
+

Detaljerad information om Après Ice Tea Peach

Après Ice Tea Peach no. 5

Snuset kommer i formatet All White slim vilket ger dig en bekväm prilla med låg rinnighet. Den är dessutom helt fri från tobak. Tillverkaren Après Nicotine gör sitt för miljön genom att använda växtbaserat material i både förpackning och påsar.

Après persika smak

Precis som övriga produkter är Après Ice Tea Peach ett vitt snus med tydlig och unik smak. Här är det frisk och söt smak av persika som dominerar i kombination med toner av svart té.

Après peach styrka

Après Ice Tea snus har en normal styrka med en nikotinhalt på 8 mg/g. Det vita formatet på påsarna ger även en snabb frisättning av såväl smak som nikotin.

Köp Ice Tea Peach snus

Om du är osäker på huruvida nikotinpåsar med persikosmak är något för dig kan du börja köpa en separat dosa. Är det din nya favorit kan du däremot köpa ett 5-pack eller en stock på en gång.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp Normal
Format Slim
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för Après Ice Tea Peach

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.