• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Ace Extreme Cool
Ace Extreme Cool
Ace Extreme Cool
Ace Extreme Cool
Ace Extreme Cool

Ace Extreme Cool

Ace Extreme Cool, en produkt från Ace Superwhite, har en pepparmyntssmak. Produkten definieras som stark och kommer i slim-format. Varje dosa innehåller 20 portioner vitt snus.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (29,90 kr/st) 299,00 kr
  • 30-pack (33,50 kr/st) 1 004,90 kr
299,00 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Ace Extreme Cool

Ace Extreme Cool är ett vitt snus av tillverkaren Ministry of Snus. Denna produkt, Ace Extreme Cool, är tillverkad i slim-format och innehåller inte tobak. Den innehåller dock nikotin. Styrkan på denna produkt definieras som stark.

Ace Extreme Cool egenskaper

Ace Extreme Cool är en All White Portion-produkt med pepparmyntssmak. Denna produkt kommer i slim-format, vilket är en tunnare typ jämfört med traditionellt snus. Styrkan hos Ace Extreme Cool definieras som stark, med ett nikotininnehåll på 10,4 mg per portion och 16,0 mg/g.

Produkten kommer i slim-format, vilket ger en lite mer subtil användning jämfört med traditionella snusprodukter. Styrkan på denna produkt är stark, vilket gör den till ett alternativ för dem som föredrar en starkare produkt.

Information om Ace Extreme Cool:

  • Produktkategori: Vitt snus
  • Smak: Pepparmynta
  • Styrka: Stark
  • Nikotinhalt: 10,4 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 20

Information om Ace Superwhite

Ace Superwhite är ett varumärke som tillverkar vita snusprodukter. Företagets mål är att skapa snusprodukter utan tobak som ändå levererar en nikotineffekt. Ace Superwhite är känt för sin noggranna produktutveckling och kvalitetskontroll.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Ace Superwhite
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 10,4 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 13 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2019-11-22
Ingredienser Fiber, vatten, aroma, Erytritol, xylitol, Aromer, Surhetsreglerande medel (E500), Förtjockningsmedel (E401), Sötningsmedel (e959), koksalt, konserveringsmedel (E202)
Producent Ministry of Snus
(0)
Recensioner för Ace Extreme Cool

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.