• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Ace Superwhite Eucalyptus
Ace Superwhite Eucalyptus
Ace Superwhite Eucalyptus
Ace Superwhite Eucalyptus
Ace Superwhite Eucalyptus

Ace Superwhite Eucalyptus

Ace Superwhite Eucalyptus är en stark produkt från Ace Superwhite-serien. Den har en eucalyptus doft och har ett slim-format. Produkten innehåller 20 portioner per dosa och är en av produkterna i 'All White Portion'-typen.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (29,90 kr/st) 299,00 kr
  • 30-pack (33,50 kr/st) 1 004,90 kr
299,00 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Ace Superwhite Eucalyptus

Ace Superwhite Eucalyptus är en produkt utvecklad av Ministry of Snus. Det är en All White Portion produkt, vilket innebär att den inte innehåller någon tobak. Trots detta finns det nikotin. Denna produkts form är 'slim', vilket innebär att den är utformad för att passa under läppen. Denna produkts styrka definieras som 'stark', vilket indikerar att den har en hög nivå av nikotin.

Informationsöversikt för Ace Superwhite Eucalyptus

Ace Superwhite Eucalyptus är en All White Portion produkt med en doft av eucalyptus. Produkten har en slim-form, vilket innebär att den är smalare och mindre jämfört med traditionella snusportioner. Styrkan för denna produkt är definierad som 'stark', vilket innebär att den har en nikotinhalt på 10,4 mg/portion och totalt 16,0 mg/g.

Datainformation om Ace Superwhite Eucalyptus:

  • Vad är kategorin: All White Portion
  • Vad är doften: Eucalyptus
  • Vilken styrka har den: Stark
  • Hur mycket nikotin: 10,4 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 20

Ytterligare detaljer om Ace Superwhite

Ace Superwhite är en produktlinje utvecklad av Ministry of Snus. Serien inkluderar olika dofter och styrkenivåer, och alla produkter är utan tobak. Istället används växtfibrer och nikotin för att ge en snusliknande konsistens. Alla produkter i Ace Superwhite-serien har slim-format.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Ace Superwhite
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 10,4 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 13 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2019-11-19
Ingredienser Fiber, vatten, aroma, Erytritol, xylitol, Aromer, Surhetsreglerande medel (E500), Förtjockningsmedel (E401), Sötningsmedel (e959), koksalt, konserveringsmedel (E202)
Producent Ministry of Snus
(1) recensioner
Recensioner för Ace Superwhite Eucalyptus

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Bäst av alla All white !!

Wirre, 24 augusti 2020

Jag har gått igenom alla All White snusen som finns och jag ger ACE högsta betyg. Smak, konsistens, påsen och Nic halten på hela 18mg slår de andra märkena med ca 5 påsars längd vid målgången!! Så detta märke oavsett smak REKOMMENDERAS