• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Zyn Slim Ginger Blood Orange Strong

ZYN Ginger Blood Orange

ZYN Slim Ginger Blood Orange Strong kombinerar smaken av ingefära med blodapelsin. Formatet är slim, helt vit prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll som rinner mindre. 
  • 1 dosa 32,89 kr
  • 5-pack (30,00 kr/st) 149,99 kr
  • 10-pack (27,89 kr/st) 278,90 kr
278,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

ZYN Cucumber Lime Slim 1 dosa +32,89 kr
ZYN Fresh Mint Slim 1 dosa +32,89 kr
Produkt:278,90 kr
Tillval:
Totalt:
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om ZYN Ginger Blood Orange

ZYN Ginger Blood Orange

Nikotinpåsar från ZYN är helt vitt snus! Ginger Blood Orange har en smakkombination av ingefära och blodapelsin i formatet Slim som är avlånga prillor som är torra på yta och har ett fuktigt innehåll för att rinna mindre. 

ZYN Blood Orange styrka

Nikotinpåsarna är ett All White ingefära snus som inte innehåller någon tobak. Portionerna innehåller växtfiber där nikotinet sedan blivit tillsatt efteråt. Nikotinstyrkan är stark med en nikotinhalt på 12 milligram nikotin per gram.

ZYN Slim Ginger Blood Orange

Du väljer givetvis själv om du vill köpa en dosa eller flera dosor på samma gång eftersom dosorna även finns tillgängliga i fempack och som stock med tio stycken dosor. På dosans ovansida finns ett mindre fack där påsarna kan bli förvarade efter att du har använt dem.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 16,8 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 21
Producent Swedish Match
(7) recensioner
Recensioner för ZYN Ginger Blood Orange

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Suveränt portionssnus

Johnny, 24 september 2023

Fick mig att sluta med lössnus som förstör tänder.

Perfekt snus

Suzi, 26 januari 2021

Supergod smak o styrka

#1 Can't live without

Bird Gerhl, 12 november 2020

Tveksam då jag starkt ogillar allt med apelsin/blodapelsin men den märks överhuvudtaget inte. Vräker ingefära till vardags och känner ändå smaken av den här, så den är väl tilltagen. Inget för den som räds ingefära.

För mycket ingefära

Maria, 27 september 2020

Ingefäran tar över helt. Inget vidare.

Intensiv ingefära

Paulina, 12 september 2020

Smakar alldeles för mycket ingefära för min smak. Ingefäran ta över hela smakupplevelsen, tom prillan är gul av denna. Känns som man lagt en bit ingefära under läppen, haha. Dock rinner den minimalt, vilket är en fördel. Lagom i nikotin halt.

Visa fler omdömen