• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Zyn Slim Ginger Blood Orange Strong

ZYN Ginger Blood Orange

ZYN Slim Ginger Blood Orange Strong kombinerar smaken av ingefära med blodapelsin. Formatet är slim, helt vit prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll som rinner mindre. 
  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZYN Ginger Blood Orange

ZYN Ginger Blood Orange

Nikotinpåsar från ZYN helt vitt snus! Med smakkombination av ingefära och blodapelsin med formatet Slim som är avlånga prillor som är torra på yta och har en fuktig innehåll för att rinna mindre. 

ZYN Blood Orange styrka

Nikotinpåsarna är ett All White ingefära snus som inte innehåller någon tobak. Portionerna innehåller växtfiber där nikotinet sedan blivit tillsatt efteråt. Nikotinstyrkan är stark med en nikotinhalt på 12 milligram nikotin per gram.

ZYN Slim Ginger Blood Orange

Du väljer givetvis själv om du vill köpa en dosa eller flera dosor på samma gång eftersom dosorna även finns tillgängliga i fempack, elvapack och som stock med tio stycken dosor. På dosans ovansida finns ett mindre fack där påsarna kan bli förvarade efter att du har använt dem.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp All White portion
Format Slim
Producent Swedish Match
(6) recensioner
Recensioner för ZYN Ginger Blood Orange

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Perfekt snus

Suzi, 26 januari 2021

Supergod smak o styrka

#1 Can't live without

Bird Gerhl, 12 november 2020

Tveksam då jag starkt ogillar allt med apelsin/blodapelsin men den märks överhuvudtaget inte. Vräker ingefära till vardags och känner ändå smaken av den här, så den är väl tilltagen. Inget för den som räds ingefära.

För mycket ingefära

Maria, 27 september 2020

Ingefäran tar över helt. Inget vidare.

Intensiv ingefära

Paulina, 12 september 2020

Smakar alldeles för mycket ingefära för min smak. Ingefäran ta över hela smakupplevelsen, tom prillan är gul av denna. Känns som man lagt en bit ingefära under läppen, haha. Dock rinner den minimalt, vilket är en fördel. Lagom i nikotin halt.

Suverän, men för svag..!

Pär PeGe Gustafson, 6 september 2020

Min absoluta favorit bland Zyns ’snus’. Lätt! Rekommenderas!! -Det *enda* som ger fullt betyg, är att den bara finns i styrka ”3”. Hade den varit ”5” istället, hade betyget blivit 6/5! Det är den enda Nikotinprodukt jag använt, som jag inte ger obehag när den ”rinner”.

Visa fler omdömen