• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Zyn Mini Dry Citrus Strong

ZYN Citrus Mini Dry Strong

ZYN Mini Dry Citrus Strong  har en smak av citrus. Citrussmaken är en blandning av citron, något bitter lime och apelsinskal. Nikotinpåsarna kommer i det nya all white formatet som håller portionspåsarna helvita! 

OBS! Produkten har utgått ur sortimentet!

  • 1 dosa 32,89 kr
  • 5-pack (30,00 kr/st) 149,99 kr
  • 10-pack (27,89 kr/st) 278,90 kr
  • 30-pack (26,40 kr/st) 791,90 kr
278,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

ZYN Cucumber Lime Slim 1 dosa +32,89 kr
ZYN Fresh Mint Slim 1 dosa +32,89 kr
Produkt:278,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Detaljerad information om ZYN Citrus Mini Dry Strong

Detta Zyn snus har en smak av citrus. Smaken består av en blandning av citron, lime och apelsinskal. Zyn Citrus Mini är helt tobaksfria nikotinpåsar vilket gör dem All White. Nikotinpåsarna missfärgar heller inte dina tänder.

Zyn citrus mini 3 mg

Tack vare att de kommer i formatet slim kan du se fram emot en diskret användning, om så önskas. De syns alltså inte under läppen tack vare sitt smidiga format. När du köper en dosa av Zyn Mini Citrus Dry Strong kan du välja mellan enskilda såväl som flerpack om fem, tio och elva, beroende på vad du föredrar.

Styrka 4

Denna Zyn Citrus Mini Strong har en nikotinhalt på 15 milligram per gram med en styrka på 4 av 4. Denna produkt från Zyn passar alltså dig som gillar mer än normal styrka under läppen eftersom den är extra stark.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 8 g
Format mini
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för ZYN Citrus Mini Dry Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.