• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
XR Free From Tobacco Nicotine Pouches
XR Free From Tobacco Nicotine Pouches
XR Free From Tobacco Nicotine Pouches
XR Free From Tobacco Nicotine Pouches
XR Free From Tobacco Nicotine Pouches

XR Free From Tobacco Nicotine Pouches

XR Free From Tobacco Nicotine Pouches har en distinkt tobaksliknande smak med inslag av torkad frukt, lakritsrot, ädelträ och bergamott. Denna långa, slimprilla är helt utan tobak och har en låg rinnighet. Styrka 2.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
304,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om XR Free From Tobacco Nicotine Pouches

XR Tobacco Free Nicotine Pouches

Du som gillar smaken av General snus men vill avstå tobak har här ett alternativ inom vitt snus. XR tobaksfri har en smak som påminner om General med inslag av bergamott samt lättare toner av läder, hö och te. Prillorna i XR Free From Tobacco har ett slimmat format som en långsmal portion.

XR utan tobak innehåller nikotin med en styrka på 8 mg/g snus.

XR Nicotine Pouches smak

XR Free from Tobacco är alltså ett tobaksfritt snus med perforerade påsar. Du får en tydlig tobakskaraktär med toner av bergamott samt lätta hintar av hö, te och läder. Portionerna är lätt fuktade för att släppa ifrån sig smaken snabbt samt ge en längre smak. Slim-formatet på XR utan tobak bidrar dessutom till ett mindre rinnigt snus.

Stock av General XR tobaksfri

Här på Nettotobak kan du köpa XR nikotin utan tobak som enstaka dosor, i fempack eller i en stock med tio stycken dosor. Varje dosa innehåller 20 stycken nikotinpåsar. Portionerna är helt vita och utan tobak.

Innehåll: Vatten, fyllnadsmedel (E460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E422), salt, surhetsreglerande medel (E500, E509), aromer inklusive rökarom, nikotin. Ean13: 7311250106699

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XR
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 16 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Producent Swedish Match
(8) recensioner
Recensioner för XR Free From Tobacco Nicotine Pouches

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Bra produkt. Vet vad man får.

Patrick , 10 oktober 2023

Perfekt snus om man inte vill att snuset ska smaka frukt och bär. Önskar att den fanns i normala påsar bara

Bra smak

Natali, 25 juni 2023

Mycket fin smak, enda nackdelen är att denna dosa inte är i samma design/storlek som de andra XR produkterna. Hoppas på byte av dosa snart! =)

Enligt mig den nästan perfekta produkten

Jonathan Sjödahl Grönroos, 14 maj 2023

Har snusat detta i ca två år nu. Älskar smaken som inte känns syntetisk som de flesta snus som är fria från tobak. Detta är ett snus som inte smakar godis helt enkelt, men har mer trevliga toner av vuxen karaktär. Du slipper färgade tänder och jag kan inte hitta några sötningsmedel i innehållet (ta med en nypa salt). Det enda som inte ger den här produkten betyget 5/5 stjärnor är den lite för kortvariga smaken som kunde hålla i sig lite längre.

Helt okej

Snusare, 7 februari 2021

Helt okej för som som snusar tobaksfritt den smakar lakrits med lite besk smak i den jag tycker om lakrits så den är ganska god men skulle inte snusa dagligen mer som en fest snus

Vidrig

Rickard, 4 februari 2021

Denna var sjukt vidrig

Visa fler omdömen