• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 11-pack
Xr General Slim Free From Tobacco All White Portionssnus

Xr General Slim Free From Tobacco

XR General Slim Free From Tobacco  är en helt ny All White Portion med den klassiska smaken av General - dock helt utan tobak. Den har inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. Långsmal prilla för en optimerad passform under läppen. Har en lätt fuktig yta som ger en snabb smakrelease och en fuktigare för att förlänga smakuplevelse.
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 10-pack (38,99 kr/st) 389,90 kr
  • 11-pack (35,45 kr/st) 389,90 kr 428,89 kr
389,90 kr
-
+

Detaljerad information om Xr General Slim Free From Tobacco

Xr General Slim Tobacco Free

Du som gillar smaken av General snus men vill avstå tobak har här ett utmärkt alternativ. XR tobaksfri har den klassiska smaken av General med inslag av bergamott samt lättare toner av läder, hö och te. Prillorna i XR Free From Tobacco har ett slimmat format som en långsmal portion, vilken ligger bra under din läpp.

XR utan tobak innehåller nikotin med en styrka på 8 mg/g snus. Dessa XR nicotine pouches har en yta som är något fuktig för att släppa ifrån sig smaken snabbt samtidigt som smakupplevelsen håller längre. Dessutom har XR Tobacco Free låg rinnighet.

Köp en stock General XR tobaksfri

Här på Nettotobak kan du köpa XR nikotin utan tobak som enstaka dosor, i fempack eller i en stock med tio stycken dosor. Varje dosa innehåller 20 stycken nikotinpåsar. Portionerna är helt vita och ger en smakrik upplevelse helt utan tobak.

Innehåll: Vatten fyllnadsmedel (E460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E422), salt, surhetsreglerande medel (E500, E509), aromer inklusive rökarom, nikotin. Ean13: 7311250106699

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Xrange
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp Slim Portion
Format Slim
Producent Swedish Match
(5) recensioner
Recensioner för Xr General Slim Free From Tobacco

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Helt okej

Snusare, 7 februari 2021

Helt okej för som som snusar tobaksfritt den smakar lakrits med lite besk smak i den jag tycker om lakrits så den är ganska god men skulle inte snusa dagligen mer som en fest snus

Vidrig

Rickard, 4 februari 2021

Denna var sjukt vidrig

dålig smak

Rafy, 4 februari 2021

jag har köpt dem och de smakar inte bra alls. ska försöka sälja dem på bloket eller slänga dem

Smak av General?

Lee, 2 februari 2021

Jag har snusat General White, One, XR sen de kom ut och är mitt förstahandsval normalt sätt, bortsett från smaken så är den stora skillnaden upplevelsen av hur påsen sitter. Sen såg jag denna produkten XR all White som skulle smaka som den klassiska Generalen mm. Det kan jag definitivt konstatera att den inte gör! Vilket är synd! Den luktar kemikalier, mint, te samt läkerol. Smaken är söt och en aning Salvia. Känslan påminner konstigt nog ändå lite av GW, så länge man inte smakar på den för då förstörs den av sötman o salvia. Tycker att den borde ha en smak-kategori för sig själv så att man inte missleder köparen. Skulle jag gå efter beskrivningen så hade jag gett en stjärna, men eftersom den är väldigt fräsch och behaglig så får den 4:a stjärnor i sin helhet som produkt. Helt klart det bästa valet när det kommer till ett tobaksfritt alternativ men att ändå få känslan från det klassiska alternativet.

test

Snusmumrik, 25 januari 2021

Jag snusar aldrig all white med var tvungen att testa då den marknadsförs att den har en tobaksnära smak och tänkte hur f*n har dom lyckats med de? Det har dom inte dessvärre, den smakar och luktar istället extremt mycket utav läkerol salvi. vilket är en god smak i sig. För dem som snusar all white är denna säkert jättebra. Det enda dåliga med den är att det inte är snus :)