• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Xr General Slim Free From Tobacco All White Portionssnus

XR Free From Tobacco Nicotine Pouches

XR Free From Tobacco Nicotine Pouches har en distinkt tobaksliknande smak med inslag av torkad frukt, lakritsrot, ädelträ och bergamott. Denna långa, slimprilla är helt utan tobak och har en låg rinnighet. Styrka 2.

  • 1 dosa 35,40 kr
  • 10-pack (30,40 kr/st) 304,00 kr
304,00 kr
-
+

Detaljerad information om XR Free From Tobacco Nicotine Pouches

XR Tobacco Free Nicotine Pouches

Du som gillar smaken av General snus men vill avstå tobak har här ett alternativ inom vitt snus. XR tobaksfri har en smak som påminner om General med inslag av bergamott samt lättare toner av läder, hö och te. Prillorna i XR Free From Tobacco har ett slimmat format som en långsmal portion.

XR utan tobak innehåller nikotin med en styrka på 8 mg/g snus.

XR Nicotine Pouches smak

XR Free from Tobacco är alltså ett tobaksfritt snus med perforerade påsar. Du får en tydlig tobakskaraktär med toner av bergamott samt lätta hintar av hö, te och läder. Portionerna är lätt fuktade för att släppa ifrån sig smaken snabbt samt ge en längre smak. Slim-formatet på XR utan tobak bidrar dessutom till ett mindre rinnigt snus.

Stock av General XR tobaksfri

Här på Nettotobak kan du köpa XR nikotin utan tobak som enstaka dosor, i fempack eller i en stock med tio stycken dosor. Varje dosa innehåller 20 stycken nikotinpåsar. Portionerna är helt vita och utan tobak.

Innehåll: Vatten, fyllnadsmedel (E460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E422), salt, surhetsreglerande medel (E500, E509), aromer inklusive rökarom, nikotin. Ean13: 7311250106699

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Xrange
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp Slim Portion
Format Slim
Producent Swedish Match
(6) recensioner
Recensioner för XR Free From Tobacco Nicotine Pouches

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Enligt mig den nästan perfekta produkten

Jonathan Sjödahl Grönroos, 14 maj 2023

Har snusat detta i ca två år nu. Älskar smaken som inte känns syntetisk som de flesta snus som är fria från tobak. Detta är ett snus som inte smakar godis helt enkelt, men har mer trevliga toner av vuxen karaktär. Du slipper färgade tänder och jag kan inte hitta några sötningsmedel i innehållet (ta med en nypa salt). Det enda som inte ger den här produkten betyget 5/5 stjärnor är den lite för kortvariga smaken som kunde hålla i sig lite längre.

Helt okej

Snusare, 7 februari 2021

Helt okej för som som snusar tobaksfritt den smakar lakrits med lite besk smak i den jag tycker om lakrits så den är ganska god men skulle inte snusa dagligen mer som en fest snus

Vidrig

Rickard, 4 februari 2021

Denna var sjukt vidrig

dålig smak

Rafy, 4 februari 2021

jag har köpt dem och de smakar inte bra alls. ska försöka sälja dem på bloket eller slänga dem

Smak av General?

Lee, 2 februari 2021

Jag har snusat General White, One, XR sen de kom ut och är mitt förstahandsval normalt sätt, bortsett från smaken så är den stora skillnaden upplevelsen av hur påsen sitter. Sen såg jag denna produkten XR all White som skulle smaka som den klassiska Generalen mm. Det kan jag definitivt konstatera att den inte gör! Vilket är synd! Den luktar kemikalier, mint, te samt läkerol. Smaken är söt och en aning Salvia. Känslan påminner konstigt nog ändå lite av GW, så länge man inte smakar på den för då förstörs den av sötman o salvia. Tycker att den borde ha en smak-kategori för sig själv så att man inte missleder köparen. Skulle jag gå efter beskrivningen så hade jag gett en stjärna, men eftersom den är väldigt fräsch och behaglig så får den 4:a stjärnor i sin helhet som produkt. Helt klart det bästa valet när det kommer till ett tobaksfritt alternativ men att ändå få känslan från det klassiska alternativet.

Visa fler omdömen