• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
X-15 Portion Lakrits Snussats

X-15 Portion Lakrits Snussats

X-15 Lakrits Portion Snussats är en portionssats med högkvalitativ tobak! Smaksatt med rökarom och anisolja vilket ger snuset en djup och tydlig lakritssmak. Beredningsinstruktioner och förvaringstips finns under Läs Mer". Lådan väger 240g vilket ger ca 400 portioner."

Detaljerad information om X-15 Portion Lakrits Snussats

Innehåll:  tobak, vatten, salt 3%, surhetsreglerande medel (E 500),smakförstärkare (koksalt), naturliga aromer. Beredning: För normalt portionssnus:  - Mät upp 1,3dl vatten, tillsätt vattnet över snuset. - Fördela vattnet med portionerna och förslut påsen.- Låt sedan snuset vila i rumstemperatur under ett dygn, snuset är sedan färdigt. Vill du smaksätta ditt snus? Byt ut lika mycket vatten som smakessens. Förvaringstips: Om produkten inte är tillagad och påsen innuti är försluten så kan produkten förvaras länge i kylskåp eller i rumstemperatur. Efter tillredning så bör snuset förvaras i kyl och håller lika länge som vanligt portionssnus. 000099500160
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke X15
Produkttyp Snussats portion
Nikotinstyrka Normal
Färdiga dosor 27
Smak Laktrits
Producent X-19
(4) recensioner
Recensioner för X-15 Portion Lakrits Snussats

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Fint som snus

John, 3 november 2020

Har kört på LM365 lakrits innan men iom att den varit restad ett tag var jag tvungen att byta och då blev det X-15 lakrits. Ett bra byte som sparade in en 50-lapp i plånkan. Helt ok snus.

Lakrits snus

Tord K, 6 maj 2020

Helt okej snus.Måste rekommendera nettotobak för snabb leverans bara massa ++++++

Läs instruktionen

Uffe, 22 april 2020

Ett mycket gott snus - men man måste ju läsa instruktionen. Det går att snusa dry för längre effekt - eller så fuktar man enligt instruktionen: Beredning: För normalt portionssnus: - Mät upp 1,3dl vatten, tillsätt vattnet över snuset. - Fördela vattnet med portionerna och förslut påsen. - Låt sedan snuset vila i rumstemperatur under ett dygn, snuset är sedan färdigt. Vill du smaksätta ditt snus? Byt ut lika mycket vatten som smakessens. Förvaringstips: Om produkten inte är tillagad och påsen innuti är försluten så kan produkten förvaras länge i kylskåp eller i rumstemperatur. Efter tillredning så bör snuset förvaras i kyl och håller lika länge som vanligt portionssnus.

Sir

Oscar E, 25 januari 2020

Har aldrig varit med om att få snuset i en förslutning påse....Snuset var torrare än något annat. Mkt missnöjd tyvärr....Blir att handla på S-Bolaget istället...Kosta lite extra men man får snus som är nästan tagen direkt från fabriken