• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
VOLT Zesty Citrus Slim

VOLT Zesty Citrus

VOLT Zesty Citrus Slim har karaktären av tydliga inslag av citron och lime samt lätt citrusskal. Formatet kommer i slim och är extra stark med en nikotinhalt på 18mg/g. 
  • 1 dosa 32,49 kr
  • 5-pack (29,60 kr/st) 147,99 kr
  • 10-pack (27,49 kr/st) 274,90 kr
274,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

VOLT Pearls Wild Mess Extra Strong 1 dosa +30,89 kr
VOLT Spicy Guava Slim Strong 1 dosa +32,49 kr
Produkt:274,90 kr
Tillval:
Totalt:
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om VOLT Zesty Citrus

I VOLT Citrus får du en smak av citron med toner av lime, citrusskal samt mentol. Den här smakkombinationen gör att du får en blandning mellan syrligt och mint. Varje dosa av VOLT Zesty Citrus innehåller 14,7 gram vilket gör att det finns 21 portioner i varje dosa.

Nikotinhalt i VOLT Citrus-snus

VOLT Zesty Citrus har extra starka nikotinpåsar med styrka 5. De har en nikotinhalt på hela 18 milligram per gram och är därmed för dig som vill ha starka nikotinpåsar. Beroende på vad du själv föredrar kan du antingen köpa dosorna styckvis eller i ett av de flerpacken som finns.

VOLT snus

Företaget VOLT är en relativt ny aktör på marknaden. De tillverkar all white-produkter som är helt fria från tobak. Varumärket är känt för att skapa nikotinpåsar i nya smaker vilket deras VOLT Zesty Citrus är. VOLT är en del av det välkända varumärket Swedish Match.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 18 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 14,7 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 21
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för VOLT Zesty Citrus

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.