• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
VOLT Zesty Citrus Slim All White
VOLT Zesty Citrus Slim All White
VOLT Zesty Citrus Slim All White
VOLT Zesty Citrus Slim All White
VOLT Zesty Citrus Slim All White

VOLT Zesty Citrus Slim

VOLT Zesty Citrus Slim har karaktären av tydliga inslag av citron och lime samt lätt citrusskal. Formatet kommer i slim och är extra stark med en nikotinhalt på 18mg/g. 
  • 1 dosa 32,49 kr
  • 5-pack (29,60 kr/st) 147,99 kr
  • 10-pack (27,49 kr/st) 274,90 kr
274,90 kr
-
+

Detaljerad information om VOLT Zesty Citrus Slim

I VOLT Citrus får du en härlig smak av färskpressad citron med toner av lime, citrusskal samt mentol. Den här smakkombinationen gör att du får en bra blandning mellan syrligt samt friskt. Varje dosa av VOLT Zesty Citrus innehåller 14,7 gram vilket gör att det finns 21 portioner i varje dosa.

Nikotinhalt i VOLT Citrus-snus

VOLT Zesty Citrus har extra starka nikotinpåsar med styrka 5. De har en nikotinhalt på hela 18 milligram per gram och passar därmed bäst för dig som vill ha starka nikotinpåsar. Beroende på vad du själv föredrar kan du antingen köpa dosorna styckvis eller i ett av de flerpacken som finns.

VOLT snus

Företaget VOLT är en relativt ny aktör på marknaden. De tillverkar all white-produkter som är helt fria från tobak. Varumärket är känt för att skapa nikotinpåsar i spännande samt nytänkande smaker vilket deras VOLT Zesty Citrus är ett tydligt bevis på. VOLT är en del av det välkända varumärket Swedish Match.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 18 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 14,7 g
Snustyp Slim All White Extra Strong
Format Slim
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för VOLT Zesty Citrus Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.