• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
VOLT Pearls Midnight Mint

VOLT Pearls Midnight Mint

VOLT Pearls Midnight Mint Strong All White är en nikotinpåse med smak av pepparmint och mentol. Pearls Midnight är en stark nikotinpåse med en nikotinhalt på 14,7 mg/g.

  • 1 dosa 30,39 kr
  • 5-pack (27,40 kr/st) 136,99 kr
  • 10-pack (25,39 kr/st) 253,90 kr
253,90 kr
-
+

Detaljerad information om VOLT Pearls Midnight Mint

Volt Pearls Midnight Mint Strong

De nya smaken Volt Pearls Midnight Mint Strong kommer med en smak av pepparmint och mentol. Dessutom har Volt Midnight Mint en stadig nikotinhalt på 9,5 mg/g och är därför klassad som ett medelstarkt vitt snus.

Volt slim format

De vita portionspåsarna kommer i slim-format vilket innebär en mjuk och avlång passform som sitter bekvämt under läppen. Volt Slim kommer i en biobaserad dosa och är därmed även bättre för miljön än vanliga dosor.

Nya Volt Pearls technology

Med Volts Pearls Midnight Mint har en teknik som pressar innehållet till pärlor istället för pulver. Du får totalt 14,7 gram All White snus i en dosa vilket motsvarar 21 nikotinpåsar.

Se alla nikotinpåsar från Volt

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,56 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 14,7 g
Snustyp Slim All White Strong
Format Slim Pearls
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för VOLT Pearls Midnight Mint

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.