• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
VOLT Mystic Blue Slim All White

VOLT Mystic Blue Slim

VOLT Mystic Blue Slim har en smak av svenska blåbär och toner av vanilj. VOLT Mystic Blue har en även med en ny förbättra påse med en snabbare nikotin leverans. VOLT Mystic Blue kommer i styrka 2. 

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 5-pack (40,00 kr/st) 199,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
-
+

Detaljerad information om VOLT Mystic Blue Slim

Svensk sommar är en spontan beskrivning av VOLT Mystic Blue smak av syrliga blåbär och mjuka undertoner av vanilj. Du får dessutom en frisk känsla i munnen med VOLT Mystic Blue All White som också har mint i smaken.

VOLT snus med normal styrka

VOLT Mystic Blue har styrka 2 av 4, vilket innebär att de har en normalstark nikotinhalt med 9 mg/g. För att ge dig en snabb nikotinupplevelse är de mjuka portionerna perforerade. VOLT blåbär är alltså torr på utsidan samtidigt som den är fuktig inuti. Därför känner du fort av effekten när du lägger prillan under läppen. Du får totalt 21 portioner i varje dosa VOLT Mystic Blue All White.

VOLT Blueberry i slim-portioner

Den här varianten från VOLT kommer i slimmat format och de avlånga nikotinpåsarna sitter både bekvämt och diskret under läppen. Köp en enstaka dosa VOLT blåbär för att prova smaken eller beställ hem en hel stock om det redan är din favorit.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Smak bär
Innehåll/förpackning 14,7 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för VOLT Mystic Blue Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.