• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
VOLT Mystic Blue Slim

VOLT Mystic Blue

VOLT Mystic Blue Slim har en smak av blåbär och toner av vanilj. VOLT Mystic Blue har en även med en ny förbättrad påse. VOLT Mystic Blue kommer i styrka 2. 

  • 1 dosa 31,99 kr
  • 5-pack (29,00 kr/st) 144,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
269,90 kr
-
+

Detaljerad information om VOLT Mystic Blue

VOLT Mystic Blue har en smak av syrliga blåbär och mjuka undertoner av vanilj. VOLT Mystic Blue All White har också mint i smaken.

VOLT snus med normal styrka

VOLT Mystic Blue har styrka 2 av 4, vilket innebär att de har en normalstark nikotinhalt med 9 mg/g. VOLT blåbär är torr på utsidan samtidigt som den är fuktig inuti. Därför känner du fort av smaken när du lägger prillan under läppen. Du får totalt 21 portioner i varje dosa VOLT Mystic Blue All White.

VOLT Blueberry i slim-portioner

Den här varianten från VOLT kommer i slimmat format och de avlånga nikotinpåsarna sitter både bekvämt och diskret under läppen. Köp en enstaka dosa VOLT blåbär för att prova smaken eller beställ hem en hel stock.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Smak bär
Innehåll/förpackning 14,7 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för VOLT Mystic Blue

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.