• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Velo Liquorice Slim Strong

Velo Liquorice Slim Strong

Velo Liquorice Slim Strong har smak av lakrits och med inslag av anis & salmiak. Velo Liquorice Strong kommer i formatet slim och har en nikotinhalt på 14 mg/g som motsvarar en extra stark prilla. Köp Velo med lakritssmak här!

Se hela Velos utbud här

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 174,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
  • 30-pack (31,50 kr/st) 944,90 kr
329,90 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Liquorice Slim Strong

VELO Liquorice Slim Strong

Dessa nikotinpåsar har en lakritssmak. Den här varianten har dessutom en hög nikotinstyrka och ett slimmat format. Nikotinpåsarna ligger därför bra under läppen och har en diskret look. VELO Liquorice Slim Strong är vitt snus utan tobak och har 3 pluppar (styrka). Det innebär 14 mg/g.

VELO Strong lakrits

Med VELO lakrits får du en lakritssmak med inslag av salmiak och anis. Smaken håller i sig länge. Utöver lakritssmaken finns även alternativ med både mintsmak och smak av bär. Tidigare gick nikotinpåsarna under namnet LYFT men under början av 2022 bytte de namn till VELO.

Beställ VELO Slim Strong med lakritssmak här

Hos oss på Nettotobak har du möjlighet att köpa VELO Liquorice Slim Strong antingen som enstaka dosa eller i storpack om fem, tio eller elva förpackningar. Varje dosa innehåller 20 nikotinpåsar med lakritssmak.

Innehållsförteckning: Vatten, fyllnadsmedel (E460), smakförstärkare (koksalt), aromer, xylitol, nikotin, förtjockningsmedel (E401), salmiak, surhetsreglerande medel (E500)

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Liquorice Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.