• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Velo Ice Cool Mint Slim Strong All White Portion

Velo Ice Cool Mint

Velo Ice Cool Mint Slim Strong är en extra stark prilla och har smak av peppermynta samt toner av mynta. Upplev en intensiv kylig känsla under läppen med Velo Ice Cool!

  • 1 dosa 36,49 kr
  • 3-pack (34,66 kr/st) 103,99 kr
  • 5-pack (33,60 kr/st) 167,99 kr
  • 10-pack (31,49 kr/st) 314,90 kr
  • 30-pack (30,00 kr/st) 899,90 kr
314,90 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Ice Cool Mint

VELO Ice Cool Mint Slim Strong

Du som önskar en stark, fräsch mintsmak i kombination med en hög nikotinhalt bör ta en titt på VELO Ice Cool. Nikotinpåsarna är helvita och tobaksfria, samt att de är slimmade. De är ett bra val när du vill vara diskret eftersom de ligger perfekt under läppen utan att synas. VELO Ice Cool nikotinhalt är på 14 mg/g, vilket motsvarar tre av fyra pluppar.

En dosa VELO Ice Cool Mint Strong innehåller 20 st portioner.

Mycket smak i VELO Ice Cool Strong

VELO Ice Cool Mint har en smak av pepparmint med toner av mynta och en svag sötma. Det ger en kylande känsla under läppen och känns fräscht i munnen. Du kan dessutom räkna med en intensiv smakupplevelse med VELO Mint Slim. Smaken är både kryddig och iskall, vilket för tankarna till en kylig vinterdag.

Här på Nettotobak hittar du VELO nikotinpåsar i en mängd smakalternativ. Köp en enda dosa, ett paket med fem stycken eller en stock med tio dosor. Vi erbjuder även elvapack.

Se hela Velos utbud här!

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Ice Cool Mint

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.