• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Velo Elderflower Spritz

Velo Elderflower Spritz

Velo Elderflower Spritz Slim Strong Prillan med smak av fläderblom och lime samt en stark nikotinstyrka på 10 mg/g. Köp Velo Fläder med snabb leverans! 

Hitta fler Velo snus här

  • 1 dosa 33,49 kr
  • 5-pack (30,60 kr/st) 152,99 kr
  • 10-pack (28,49 kr/st) 284,90 kr
  • 30-pack (27,00 kr/st) 809,90 kr
284,90 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Elderflower Spritz

VELO Elderflower Spritz Slim

VELO Elderflower Spritz är ett tobaksfritt snus i form av nikotinpåsar. Prillorna har en smak av fläderblom och lime med en syrlig underton. Med en prilla VELO fläder under läppen kommer smaken till dig direkt.

Med en nikotinhalt på 10 milligram/gram, klassas VELO Elderflower Spritz som en stark nikotinportion. Tack vare nikotinpåsarnas slimmade format lägger de sig diskret under läppen där de formas för att passa dig.

VELO snus

En dosa VELO Elderflower Spritz innehåller 20 nikotinpåsar. Den klassiskt runda dosan har en stilren och enkel design. I dosans lock finns ett fack anpassat för dina använda prillor.

VELO är ett varumärke som endast erbjuder vitt snus i form av tobaksfria nikotinportioner. Testa VELO Elderflower Spritz eller någon av resterande smaker från VELO i vårt breda sortiment och hitta just din favorit!

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak blomma
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Elderflower Spritz

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.