• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris F.D. LYFT
Velo Easy Mint Mini All White Portion

Velo Easy Mint Mini

Velo Easy Mint Mini har en mildare nikotinhalt men med en fyllig sötma från mynta och en kylande känsla av mentol i en kompakt minipåse. Velo Easy Mint ersatte Lyft Easy Mint. Velo Easy Mint finns även i slimformat som du hittar här

Se alla Velo med mintsmak här

Se alla Velo Mini här

  • 1 dosa 45,49 kr
  • 3-pack (35,00 kr/st) 105,00 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 175,00 kr
  • 10-pack (35,00 kr/st) 350,00 kr
350,00 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Easy Mint Mini

Nu har det kommit ett tobaksfritt snus som ger dig en känsla av mentol utan att bränna under läppen för mycket. Velo Easy Mint Mini är den lilla nikotinpåsen med stor kraft.

Velo Easy Mint Mini - stor styrka - liten förpackning

Velo är märket som ger dig 100 % tobaksfritt snus men utan att drabba nikotininnehållet. Varje prilla Velo Easy Mint Mini har en nikotinhalt på 8 milligram/gram. Samtidigt är Velo Mint mini vita nikotinpåsar gjorda av cellulosa som minskar missfärgningen på dina tänder. Detta, i kombination med det tobaksfria innehållet, gör faktiskt Velo Easy Mint Mini till en fantastisk liten prilla tycker vi!

Vit och smakrik

Velo all white snus, före detta Lyft, är ett vitt snus som lanserades i Sverige under 2022. Men den som söker smak behöver inte söka länge. Du väljer bland massa olika styrkor och smaker som passar livsnjutare av alla kalibrar. Avslutningsvis kommer Velo Mini i hela fem friska mintsmaker, som Ice Cool Mint, Easy Mint, Freeze, Winter Chill, med mera.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp All white portion
Format mini
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Easy Mint Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.