• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Super Dry lakrits Arom

Super Dry Lakrits Arom

Denna snusarom från Swedsnus används som smaksättare till dit hemmatillverkade snus. Aromet ger snuset en djup och kraftig Lakritssmak med tydliga Röktoner. Detta är en smaksättare som i sig inte innehåller nikotin eller tobak.

39,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Super Dry Lakrits Arom

Med Swedsnus populära Lakritsarom, med kraftfull smak av Anis och tydlig Rök, får prillorna en djup och långvarig smak av Lakrits. Flaskans innehåll räcker till 1 – 2 påsar Super Dry Portionssnus, beroende på önskad smakstyrka.

Till en hel påse Super Dry Portionssnus rekommenderas ca en halv flaska Super Dry Lakrits Arom.

OBS! Omskakas väl innan användning. Kyla kan ibland göra att Lakritsaromen stelnar. Spola eller bada i så fall flaskan i lite varmt vatten för att lösa upp innehållet.

Aromen är anpassad för Swedsnus Super Dry portionssnus. Den kan användas som den är eller blandas med andra aromer för variation efter eget tycke. Öppnad flaska kan sparas.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Swedsnus
Produkttyp Arom
Format Vätska
Smak lakrits
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2021-08-26
Producent Swedsnus
(0)
Recensioner för Super Dry Lakrits Arom

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.