• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
11-pack
Lundgrens Österlen Slim White Portion

Lundgrens Österlen Slim White Portion

Lundgrens Österlen Slim White Portion är en unik snus med inspiration av Österlen äppelodlingar. Med smak av blommig söt och syrlig smakkombination av en variation av röda och gula äpplen.

Hitta fler produkter från lundgrens snus här

  • 1 dosa 36,29 kr
  • 5-pack (32,40 kr/st) 161,99 kr
  • 10-pack (30,29 kr/st) 302,90 kr
  • 11-pack (27,54 kr/st) 302,90 kr
302,90 kr
-
+

Detaljerad information om Lundgrens Österlen Slim White Portion

Lundgrens Österlen Slim

Lundgrens Österlen Slim är en hyllning till det natursköna slättlandskapet i sydöstra Skåne. Influerad av landskapet har Lundgrens Österlen en syrlig och söt äppelsmak. Bygden är nämligen full av äppelodlingar. Lundgrens snus med äpplesmak kommer i slim-format och med normal styrka.

Sötma och syrlighet i Lundgrens snus

Äpple är huvudingrediensen i Österlen slim och du kan känna toner av både röda och gula äppelsorter. Det i kombination med Lundgrens svenskodlade tobak, ger dig en frisk smak med välbalanserad tobakskaraktär.

Nikotinstyrka Lundgrens äpple

Nikotinhalten för Österlen slim ligger på 10 mg/g och det är därmed ett snus med normal styrka. De vita perforerade påsarna är torra på utsidan och fuktiga inuti, vilket ger en snabb smakrelease utan att rinna. Köp en enkel dosa Lundgrens Österlen Slim White Portion för att prova smaken eller beställ en stock med tio dosor. Väljer du ett större pack Lundgrens äpple blir priset per dosa vanligtvis lägre.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Lundgrens Snus
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak Övriga smaker
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp White Portion
Format Slim
Producent BAT
(2) recensioner
Recensioner för Lundgrens Österlen Slim White Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Tveklöst Bästa Snusen som finns

Alex, 28 juni 2022

Perfekt size, lagom rinn, god smak, håller länge. Allt man kan önska sig

Topp 3 jag snusat någonsin

Alex, 23 juni 2022

Denna snus är allt vad man kan önska sig. Sjukt god smak, sitter som den ska, smakar länge. Man längtar efter att få ta nästa då detta är ren och skär snuskonst. Om man hade frågat mig; "Alex, vad önskar du av en snus?" då hade svaret varit "Österlen." Om man hade frågat mig "Alex, vilken snus borde jag absolut prova?" då hade svaret varit "Österlen". Om man hade frågat mig "Alex, om du fick välja en snus att ta för resten av ditt liv, vilken hade det varit då?" då hade svaret varit "Österlen." Älskar tamigfan denhär snusen och sörjer för dem som inte låtit den gosa in sig under deras överläpp.