• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snussats Dunderprillan

Snussats Dunderprillan

Snussats Dunderprillan är en extra stark snussats med en rik smak utav tobak. Ett starkt alternativ för dig som vill göra ditt eget snus! Med Dunderpillan får du en enkel att förbereda snusats med en högre nikotinhalt än dom andra sorterna i Prillan familjen. En påse ger cirka 400 portioner färdigt snus! (20 dosor)
  • 1 st 409,90 kr
  • 2-pack (404,90 kr/st) 809,80 kr
  • 3-pack (402,40 kr/st) 1 207,20 kr
  • 4-pack (399,90 kr/st) 1 599,60 kr
409,90 kr
-
+

Detaljerad information om Snussats Dunderprillan

Dunderprillan är den något starkare snusatsen i Prillan familjen. Hör finner du en klassisk tobakssmak som är perfekt för att smaksätta med olika snuskryddor. Spara pengar genom att göra ditt eget snus!  Instruktioner: Dunderprillan är väldigt lätt att förbereda. Börja med att lösa upp en rågad tesked i ca 1,5dl vatten. Tillsätt eventuell smak till vattenlösningen och dosera jämnt över alla prillorna. Stäng sedan locket till snussatsen och låt snuset jäsa i kylen under två dygn. Det kan vara bra att försiktigt blanda runt prillorna under jäsning så att vattnet fördelas jämnt. Om man följer snussatsens instruktioner skall det resultera i en nikotinhalt på ca 34 mg/g Ean13: 7350053150997
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Snussats portion
Nikotinstyrka stark
Färdiga dosor 20
Smak Klassisk
Producent Prillan
(20) recensioner
Recensioner för Snussats Dunderprillan

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Goda stora prillor!

T-man, 13 oktober 2020

Älskar Dundersnuset. Stora perfekta prillor! Har snusat knox stark/extra stark white flera år. Tar dunder före knox varje gång nu. Perfekt med lite bergamott esens som grund till salt/vatten. Sen välj din egen smak! Riktigt bra!

Fantastiskt!

Andreas, 10 september 2020

Lätt bästa Gör-Det-Själv snuset som finns. Slår faktiskt färdigt snus också när det kommer till storlek och fyllighet på påsarna. Finns inga liknande någonstans. Och 18kr dosan med 1 flaska essens till är ju super. Bäst att bunkra om nu skatten på egensnus ska höjas med över 1000%...

Beste gjør det selv snus!!

Arnt Egil, 3 juni 2020

Kraftig tobakksmak, jeg liker mye smak....1,6 dl varmt vann, 1 ss salt og 1 hel flaske whisky essens. La den svelle 2 dager. Skikkelig gubbesnus :)

Storformat på prilla samt hög nikotinhalt

Johan E, 30 maj 2020

Köpte första satsen av DunderPrillan och följde Peter "Thegreat"'s recept då jag föredrar whiskysmak. Blandade 6cl av egen whiskey (Balvenie) tillsammans med 20 droppar bergamott snusessens och 1,5dl hett saltvatten men fick ej den smak jag eftersökte. Har sedan innan kört en batch med X-15 och lyckades med smaken på den så kommer beställa ytterligare en DunderPrillan påse och köra efter det receptet jag använde mig av då! Återkommer efter detta. Annars så rekommenderar jag denna produkt om man eftersöker högre nikotinhalt och tobakssmak.

Fantastisk

Abbe, 29 maj 2020

Bästa gör-det-själv-portionssnuset någonsin i mitt tycke. Bra med nikotin i dem och storleken är bra för de som kanske är vana vid lössnus eller "dubbelmackor". Nackdelen är att de har en stark lukt och smak av tobak men det är inget som hindrar den vana snusaren att pilla in prilla efter prilla dagen i ända! :) Personligen använder jag strax över 2 dl vatten till en påse, och jag tycker inte de rinner för mycket vid den mängden. 5/5

Visa fler omdömen