• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Gletscherprise Luktsnus
Gletscherprise Luktsnus
Gletscherprise Luktsnus
Gletscherprise Luktsnus
Gletscherprise Luktsnus

Gletscherprise Luktsnus

Gletscherprise luktsnus med en med kraftig arom av mentol.
  • 1 st 36,90 kr
  • 10-pack (31,59 kr/st) 315,90 kr
36,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Gletscherprise Luktsnus

Gletscherprise har en mycket kraftig arom av mentol och mint. Gletscherprise är tyska och betyder ungefär "bit av glaciär". 

Allt du behöver göra för att använda luktsnus är att ta en liten nypa av det, placera det i vardera näsborre och lukta lätt. Man behöver inte lukta särskilt kraftigt bara så att det inte rinner ut, ungefär som att lukta på en blomma. Känslan av nässnus lägger sig relativt snabbt men aromen sitter i länge. För att få bort tobaken, blås bara ut, ungefär som att snyta sig.

Luktsnus, då ofta kallat snuff, kan ses som föregångaren till dagens våta snus. Luktsnus var det självklara sättet att använda tobak i Europa på 1600-talet. Det fortsatte vara det i över 200 års tid, tills det snus vi känner till i dag fick sitt stora genombrott.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Pöschl
Produkttyp Luktsnus
Producent Pöschl