• Fri frakt
  • Störst sortiment online
Eget snus Tobaksodling och snusrecept för husbehov

Eget snus Tobaksodling och snusrecept..

 

Reglerna som fotografen Per Englund satte upp för sig själv för att få börja snusa igen var stenhårda: inget snus om det inte var egentillverkat på tobak han odlat själv.
149,00 kr
-
+

Detaljerad information om Eget snus Tobaksodling och snusrecept..

I Eget snus – tobaksodling och snusrecept för husbehov beskriver han den långa mödosamma vägen, från uppdrivning av tobaksplantor och fram till det ögonblick då han ligger på golvet, sänkt av sin första prilla på ren black mammoth. Boken innehåller en mängd råd och tips om odling, snusframställning, recept och smaksättning – allt du behöver för att bli självförsörjande på snus.

Berättelsen inleds och avslutas med en drömsk bildsvit från Englunds camera obscura-experiment: svartvita fotografier tagna med ombyggda snusdosor. En bild- och läsupplevelse utöver det vanliga utlovas! 

"Det går att tycka mycket om snus. Själv tycker jag det är rätt vedervärdigt. Trots detta så har jag med intresse och behållning läst Per Englunds bok Eget snus. Lättillgängligt och underhållande."
Ur recension från BT

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Other
Produkttyp Bok
Producent Bokförlaget Arena
(0)
Recensioner för Eget snus Tobaksodling och snusrecept..

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.