• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Boken Snus

Boken Snus

Boken Snus! tar upp det mesta som har med snusets universum att göra. Bland annat recensioner, historia, tillverkning, tips och guider. En perfekt presentbok!

149,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Boken Snus

Snus! är en nyutgiven bok som verkligen behandlar det mesta inom snusets universum. En bladvändare som garanterat kommer att uppskattas av alla med det minsta lilla intresse för snus. Från göra-eget-mästaren till den som precis köpt sin första dosa.

Snus! tar bland annat upp hur snus tillverkas, vad snus innehåller och vilka producenter som tillverkar snus. Detaljerade berättelser om snusets långa historia, hur snusande ser ut i andra länder och råd om hur man gör eget snus skrivs det också om. 

I slutet kan du läsa ett långt och detaljerat recensionsavsnitt. Där har 211 snussorter provats och betygsatts på en skala från 50-100. En perfekt guide för dig som vill hitta något nytt eller något som liknar din favorit.

"Lägg in läsprillan och förkovra dig i vår tids snusande. Jag önskar en trevlig läsning!"
- Mats Jonson, författare

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Other
Produkttyp Bok
Producent Semic