• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
One Lila Portion

One Lila Portion

One Lila Portion har en tobakskaraktär med inslag av viol, salmiak och bergamott, One Lila är en kryddig snusvariant som har uns av peppar och sötlakrits. 

hitta fler produkter från ONE snus här 

  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om One Lila Portion

One lila snus

Den svenska snusproducenten Swedish Match står bakom One lila som är lätt kryddig till smaken. One ängsviol är ett annat lämpligt namn då snuset har inslag av just viol i kombination med salmiak och bergamott.

Inspirerat av General

Produkten kallas ibland för General One lila eftersom One har inspirerats av det klassiska varumärket. Det här är ett vitt portionssnus och det kommer därför i perforerade, mjuka påsar. Du får ett snus med en torr utsida och fuktig insida, vilket ger en ihållande smakupplevelse. Dessutom är One viol mindre rinnigt tack vare det praktiska formatet.

Nikotin One lila portion

One lila portion är ett snus som innehåller både nikotin och tobak. Nikotinhalten i det här snuset ligger på 13 mg/g, vilket ger snuset en stark klassificeringsstyrka. Den kryddiga tobakskaraktären tillsammans med den lakritsnära smaken ger en kraftig smakupplevelse. Du kan köpa One lila som enskild dosa, helstock eller ett storpack med 30 dosor.

Inehåll: Tobak (Innehåller nikotin), vatten, salt, surhetsreglerande medel (E500), fuktighetsbevarande medel (E1520), aromer, växtfibrer.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke One
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 20 g
Snustyp Stark White Portion
Format Normal
Producent Swedish Match