• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
11-pack
One Gul Portion

One Gul Portion

ONE Gul Portion är senaste nytt i den nya ONE serien av snus! One Gul har en ljus och kryddig tobakskaraktär med en nytänkande smaksättning av yuzu, örter samt apelsinblomma. Yuzu är en spännande frukt med ursprung från östasien, den har en smak som påminner om en blandning av grapefrukt och mandarin. Portionspåsarna är stora och fylliga i ONE formatet!

Se alla One snus här!

 

  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 11-pack (27,26 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om One Gul Portion

One har som mål att ge mer styrka och smak genom ett nytt sätt att förädla tobak till snus. En viktig punkt som Alexander Gustafsson tog upp var att han ville ha en följsam och mjukare prilla som dom tog fram genom en ny tillverkningsteknik. Denna nya tillverkningsteknik användes även för att göra One prillan större, utan att kompromissa några av General One White's smaker. Nikontinhalt: 14 mg/gpH-värde: 8,8Fukthalt 45%Vikt: 22 gVikt/portion: 1 gAntal prillor: 22 st Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke One
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 13 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 20 g
Snustyp Stark White Portion
Format Normal
Producent Swedish Match
(4) recensioner
Recensioner för One Gul Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mycket bra.

Ayhan T, 6 november 2020

Påsarna är stora och välfyllda. Mycket ovanligt. Rinner inte. Tobaksmaken håller länge. Tillsatta ”yuzu” smaken är spännande. Den ger en bra upplevelse. Lite bitter, syrligt och passar riktig bra med ”General” blandningen. Tyvärr försvinner den smaken mycket snabbt. Borde hålla mycket längre. Rekommenderar.

mild och bra

kalle, 3 juli 2020

riktigt god snus som är mild och smakar bra rinner inte för mycket heller

Gul som kiss - smakar som kiss

Jonas, 22 juni 2020

Tänk att du sitter i en EPA och kissar på en wonderbaum. Så luktar One gul, och smaken är dessvärre inte bättre. Nej.

Bra!

F, 11 juni 2020

Frisk och söt smak inte överdrivet utan helt perfekt