• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
11-pack
One Grön Portion

One Grön Portion

ONE Grön kommer med en ljus och kryddig tobakssmak med en spännande smaksättning av mörka bär och rosmarin med inslag av granskott. Prillorna är stora och fylliga och kommer i det patenterade ONE formatet och bjuder på större och fylligare prillor med ett mjukt innehåll. ONE Grön är inspirerad av Göteborgs Rapé!

Se alla One snus här!

  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 11-pack (27,26 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om One Grön Portion

One har som mål att ge mer styrka och smak genom ett nytt sätt att förädla tobak till snus. En viktig punkt som Alexander Gustafsson tog upp var att han ville ha en följsam och mjukare prilla som dom tog fram genom en ny tillverkningsteknik. Denna nya tillverkningsteknik användes även för att göra One prillan större, utan att kompromissa några av General One White's smaker. Nikontinhalt: 14 mg/gpH-värde: 8,8Fukthalt 45%Vikt: 22 gVikt/portion: 1 gAntal prillor: 22 st Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke One
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 13 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 20 g
Snustyp Stark White Portion
Format Normal
Producent Swedish Match
(7) recensioner
Recensioner för One Grön Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Rape Rape?!

DaddyBoostin31, 29 november 2021

Måste säga att smaken bara är som Götborgs Rape i annan förpackning?! Finns det nån som kan blanda ihop lite tallbarr, grankottar, svamp, lav samt mossa till ett bra snus så blir det skogens guld!!!

Mycket bra

Chrille Snus, 28 mars 2021

Vita påsar, rinner inte. Doftar gott, välfyllda degiga portioner, jämnt fördelat i påsen. Smaken sitter i där granskott och skogbär är framträdande. Rekommenderas!

TOPPEN!!!

Ayhan T, 6 november 2020

Påsarna är stora och välfyllda. Mycket ovanligt. Rinner inte. Tobaksmaken håller länge. Tillsatta smaken är spännande. Den ger en bra upplevelse. Lite bitter, lite.söt och passar riktig bra med ”Göteborg Rapé”blandningen. Smaken av granskottet är mycket svagt. Tyvärr försvinner den smaken mycket snabbt. Borde hålla mycket längre. Då hade denna produkt lätt kunnat vara en av dem allra bästa. En plus till är att när smaken av granskott försvinner har man en One Blå under läppen. Känns lyxig. En av mina favoriter. Rekommenderar.

ihan ok

pete, 17 oktober 2020

Perus Göteborgia. Maku on ihan ok.

Smaken av besvikelse

Jonas, 22 juni 2020

ONE luktar fantastiskt när man öppnar den och påsarna ser väldigt lockande ut, men dessvärre blev jag gravt besviken. Jag vet inte om det beror på att jag hade väldigt höga förväntningar, men smaken är väldigt tråkig. Kan inte beskriva det bättre.

Visa fler omdömen