• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Oliver Twist Golden/7 G

Oliver Twist Golden/7 G

Golden Ren, genuin tobakssmak Sockerinnehållet per tobakspastill är i genomsnitt 0,02 gram. Nikotininnehållet i Golden är per tobakspastill i genomsnitt 5 mg baserat på en genomsnittlig fuktighet på 27 procent. Endast en liten del av nikotinet upptas under användning, och när du tar ut tobakspastillen innehåller den fortfarande nikotin.
  • 1 st 48,90 kr
  • 6-pack (44,98 kr/st) 269,90 kr
48,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Oliver Twist Golden/7 G

De små och diskreta tobakspastillerna är ca 1,0 x 0,5 cm och har ett naturligt nikotininnehåll som tar bort röksuget. Den består av en bit spunnet tobaksblad. Placera en tobakspastill mellan kind och käke. Tobakspastillen kommer då att långsamt avge smak och nikotin. Medan rökare tar upp nikotinet via lungorna, tas nikotinet i tobakspastillen upp via munnens slemhinnor. Även om tobakspastillen kallas tuggtobak ska den inte användas som ett tuggummi. Man kan eventuellt då och då trycka till den lite mellan tänderna för att få fram en kraftigare smak. En tobakspastill räcker i gott och väl en timme. Tobakspastillen ska inte sväljas efter användning utan tas ut och slängs som ett tuggummi. Ean13: 57509853
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Oliver Twist
Produkttyp Tuggtobak
Producent House of Oliver Twist
(6) recensioner
Recensioner för Oliver Twist Golden/7 G

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bästa

Anders, 8 juni 2020

Min favorit. Håller med om att den kan upplevas som russin men ju mer man använder den desto tydligare blir tobakssmaken.

Herr

Anders, 10 februari 2020

Min klara favorit! I början kan man tycka att den smakar lite russin men ju mer man använder den desto tydligare märker man tobakssmaken.

Lakrits

Lena, 2 augusti 2018

Smakar tyvärr lakrits

Den bästa?

Mikael, 15 februari 2018

Visst är det lite lakrits i smaken men inte så mycket. Smakar mest tobak. Min favorit av Oliver Twist

Jodå

Ago, 22 januari 2018

Smakar bra och ligger bra. Perfekt om du har snusat sönder käften.

Visa fler omdömen