• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Oliver Twist Arctic/7 G

Oliver Twist Arctic/7 G

Arctic Med frisk och cool smak. Sockerinnehållet per tobakspastill är i genomsnitt 0,02 gram. Nikotininnehållet i Arctic är per tobakspastill i genomsnitt 5 mg baserat på en genomsnittlig fuktighet på 27 procent. Endast en liten del av nikotinet upptas under användning, och när du tar ut tobakspastillen innehåller den fortfarande nikotin.
  • 1 st 48,90 kr
  • 6-pack (44,98 kr/st) 269,90 kr
48,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Oliver Twist Arctic/7 G

De små och diskreta tobakspastillerna är ca 1,0 x 0,5 cm och har ett naturligt nikotininnehåll som tar bort röksuget. Den består av en bit spunnet tobaksblad. Placera en tobakspastill mellan kind och käke. Tobakspastillen kommer då att långsamt avge smak och nikotin. Medan rökare tar upp nikotinet via lungorna, tas nikotinet i tobakspastillen upp via munnens slemhinnor. Även om tobakspastillen kallas tuggtobak ska den inte användas som ett tuggummi. Man kan eventuellt då och då trycka till den lite mellan tänderna för att få fram en kraftigare smak. En tobakspastill räcker i gott och väl en timme. Tobakspastillen ska inte sväljas efter användning utan tas ut och slängs som ett tuggummi. Ean13: 57509808
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Oliver Twist
Produkttyp Tuggtobak
Producent House of Oliver Twist
(5) recensioner
Recensioner för Oliver Twist Arctic/7 G

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

bäst

safa putrous, 21 november 2018

testade nästan alla sorter men arctic var den bästa till mig med sin frisk smak

God

Erika Johansson, 5 september 2018

Fräsch smak! Smidig att ha under läppen.

Bengt

Bengt Larsson, 28 juni 2018

Helt klart den bästa smaken. Frisk , Col, lite åt minthållet. Lev. tiden fungerar suveränt

oliver twist artic

Monica Hertzberg, 3 april 2018

frisk och fräch smak smidig liten ask

:)

Håkan, 13 oktober 2017

Första gången jag har testat den här typ av produkt. Frisk smak, samma känsla som snus men "håller" längre trots litenhet. Passar även de som inte vill synas med en bula under läppen. Ersätter vanligt portionssnus med den äran