• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Odens Vanilla White Dry Portion
Odens Vanilla White Dry Portion
Odens Vanilla White Dry Portion
Odens Vanilla White Dry Portion
Odens Vanilla White Dry Portion
Odens Vanilla White Dry Portion
Odens Vanilla White Dry Portion
Odens Vanilla White Dry Portion
Odens Vanilla White Dry Portion

Odens Vanilla White Dry Portion

Odens Vanilla White Dry Portion är ett white portionssnus med en söt smak av vanilj. Tobakssmaken är traditionell och ganska framträdande och bildar en väldigt intressant blandning med den mjuka och söta vaniljsmaken. White dry prillor är torra på ytan för att hålla längre och ge en längre smakupplevelse och jämnare utsöndring av nikotin. Nikotinhalt: 9mg/g Vikt: 16g
  • 1 dosa 34,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
-
+

Detaljerad information om Odens Vanilla White Dry Portion

Odens Vanilla White Dry Portion är ett white portionssnus med en söt smak av vanilj. Tobakssmaken är traditionell och ganska framträdande och bildar en väldigt intressant blandning med den mjuka och söta vaniljsmaken. White dry prillor är torra på ytan för att hålla längre och ge en längre smakupplevelse och jämnare utsöndring av nikotin.Smaken är helt klart den traditionella Odens smaken som många har kommit att älska kombinerat med en intensiv och långvarig smak av vanilj! Ean13: 7350049924199
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Odens
Produkttyp white portion
Vikt 0.3254
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 9 mg/g
Smak Övriga smaker
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp White Dry Portion
Format Normal
Producent GN Tobacco
(6) recensioner
Recensioner för Odens Vanilla White Dry Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bästa snuset på marknaden!

Anna, 22 februari 2021

Helt underbart snus, smakar massor med underbar vanilj och man slipper den äckliga tobakssmaken och smaken varar länge. Inte rinnig alls. Nu ännu bättre eftersom det är mer snus i dosan. Från 10g när jag började snusa denna till nuvarande vikt på 16g. Hoppas den här godingen ALDRIG tas bort från marknaden! Testa denna snus, den är verkligen utöver det vanliga och stort tack till Odens som tillverkar vaniljsnus!

Ljuvlig snus

Krille, 15 oktober 2019

Den godaste snus jag någonsin snusat, har en mjuk, rund och krämig smak av vanilj, den sitter bra, rinner inte, är b*****, ja vad kan man mer önska. Har testat flera smaksatta snussorter och denna är verkligen makalös. Kommer aldrig byta denna mot nån annan och kan varmt rekommendera den till alla som älskar vanilj eller till er som tröttnat på vanlig tråkig tobakssmak!

Godaste vaniljsnuset på marknanden

Kristoffer Ahlström, 8 oktober 2019

Har testat andra av Odens varianter med vanilj men kan lätt säga att detta är den godaste. Den rinner inte alls, har en mjuk och söt vaniljsmak och är inte för söt. Kan varmt rekommendera detta till alla som gillar vanilj eller om ni tröttnat på vanlig tobakssmak., Denna är verkligen makalös och priset är ju skrattretande lågt om man ser till vilken kvalitet och smak snuset har!

smak

Thomas Grönwall, 8 maj 2018

I mitt tycke för tjock prilla med för mycket vanilj smak

Torr och tråkig

Niklas L, 30 mars 2018

En av dom torraste white dry jag testat. Inte behaglig enligt mig. Smakar väldigt mycket vanilj. Så mycket att det blir ä****** ganska fort. Om du älskar vanilj så kan det vara något för dig, men annars skulle jag avstå. Slängde min.

Visa fler omdömen