• Fri frakt på köp över 699kr
  • Störst sortiment online
Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus

Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus

Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus  är det nya landskapet i Lundgrens populära serie inspirerad av Svenska landskap. Fjällen har inspirerats utav Svenska fjällens flora och har en ljuvlig smak av frisk och syrliga hjortron. Portionspåsarna är vita och lätt perforerade för att kombinera det bästa med white portion och original portionspåsar.
  • 1 dosa 35,29 kr
  • 10-pack (29,29 kr/st) 292,90 kr
292,90 kr
-
+

Detaljerad information om Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus

Lundgrens Fjällen Vit Portion har en underbar smak av hjorton. Lundgrens använder enbart lokalt odlad tobak från fälten utanför Fjälkinge i Skåne. Vikt:  19,2g Nikotinhalt: 10mg/g Ean13: 7350106392756
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Lundgrens Snus
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak Bär
Innehåll/förpackning 17,6 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent BAT
(10) recensioner
Recensioner för Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Fjällen

Malin, 5 februari 2021

Påminner något om "lundgrens västkusten" till smaken, men enligt mig är "fjällen" godare. Personligen känner jag inga toner av hjortron, och smaken av tobak är mer tydlig än hos de andra smakerna från lundgrens.

Hjortron?

Henrik, 10 november 2020

Smaksatt med; Salmiak. Lakrits. Iaf enligt innehållsförteckningen, jag kan inte hitta någon Hjortron smak alls... känner mig lurad..

Ok snus

Hej, 27 oktober 2020

Smakar väldigt likt som Granit blue vilket enligt mig var ett gott snus!;)

Favoritsnus

Jenny from the block, 2 oktober 2020

Brukar testa olika snus då jag lätt tröttnar på samma sort/smak. Återkommer alltid till denna, absolut godaste snuset. Lagom smak på hjortron, det tar inte över utan smakar fortfarande snus. REKOMMENDERAR STARKT!

Smak upplevelsen saknas

Ayhan Tetik, 15 juli 2020

Samma utmärkta Lundgrens kvalitet. Välfyllda prillor. Men tyvärr så saknar "Fjällen", precis som "Västkusten", smak. Smak upplevelsen är så ovanlig svag för att vara Lundgrens. På båda nämda produkter är tanken mycket bra. Smakbilden är mycket bra men som problemet är mängden/intensiteten. Dem borde vara så som"Skåne" och "Norrland" som blev sistone också ganska svag. Tobaksmaken håller mycket länge. Som helhet, produkten är nästan där på toppen men fortfarande mycket kvar på smak fronten.

Visa fler omdömen