• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus
Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus
Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus
Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus
Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus
Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus
Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus

Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus

Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus är vit snus i tunn påse som släpper smak snabbare utan att rinna mer än vänligt vit snus. Fjällen har inspirerats utav Svenska fjällens flora och har en smak av frisk och syrliga hjortron.

Hitta fler produkter från lundgrens snus här

  • 1 dosa 36,29 kr
  • 10-pack (30,29 kr/st) 302,90 kr
302,90 kr
-
+

Detaljerad information om Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus

Lundgrens Fjällen Vit Portion

Det här fräscha snuset från Lundgrens är ett vitt portionssnus i format slim. Lundgrens Snus Fjällen har en frisk smak av skogens guld, nämligen svenska hjortron. Här får du alltså ett snus med en syrlig smak med lätt beska. Snuset har en normal styrka och en nikotinhalt på 10 mg/g.

Portionerna i Lundgrens Vit

Fjällen Lundgrens Snus är vita perforerade påsar som har låg rinnighet. Portionernas tunna format bidrar till en snabb och tydlig smakupplevelse. Påsarna kommer dessutom som slim och Fjällen Snus sitter därmed bekvämt under läppen.

Lundgrens Snus med smak av Fjällen

Syrliga hjortron från fjällvärlden är en svensk delikatess och nu kan du alltså även uppleva den friska smaken i Lundgrens Vit. Du får Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus i en stilren svart dosa med ett blommigt motiv som påminner dig om fjällens aromer. Köper du en hel stock Fjällen Lundgrens blir priset något billigare per dosa.

Se hela utbudet av Lundgrens snus här

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Lundgrens Snus
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 17,6 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent BAT
(10) recensioner
Recensioner för Lundgrens Fjällen Vit Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Fjällen

Malin, 5 februari 2021

Påminner något om "lundgrens västkusten" till smaken, men enligt mig är "fjällen" godare. Personligen känner jag inga toner av hjortron, och smaken av tobak är mer tydlig än hos de andra smakerna från lundgrens.

Hjortron?

Henrik, 10 november 2020

Smaksatt med; Salmiak. Lakrits. Iaf enligt innehållsförteckningen, jag kan inte hitta någon Hjortron smak alls... känner mig lurad..

Ok snus

Hej, 27 oktober 2020

Smakar väldigt likt som Granit blue vilket enligt mig var ett gott snus!;)

Favoritsnus

Jenny from the block, 2 oktober 2020

Brukar testa olika snus då jag lätt tröttnar på samma sort/smak. Återkommer alltid till denna, absolut godaste snuset. Lagom smak på hjortron, det tar inte över utan smakar fortfarande snus. REKOMMENDERAR STARKT!

Smak upplevelsen saknas

Ayhan Tetik, 15 juli 2020

Samma utmärkta Lundgrens kvalitet. Välfyllda prillor. Men tyvärr så saknar "Fjällen", precis som "Västkusten", smak. Smak upplevelsen är så ovanlig svag för att vara Lundgrens. På båda nämda produkter är tanken mycket bra. Smakbilden är mycket bra men som problemet är mängden/intensiteten. Dem borde vara så som"Skåne" och "Norrland" som blev sistone också ganska svag. Tobaksmaken håller mycket länge. Som helhet, produkten är nästan där på toppen men fortfarande mycket kvar på smak fronten.

Visa fler omdömen